Viis odavat treeningut, millega saad alustada kohe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Rühmatrennid, spordivarustus, treeningvideod ja tantsutunnid võivad kokku päris palju maksma minna. Mida teha, kui sa ei taha liiga palju raha trenni peale kulutada, aga soovid sellest hoolimata olla tervisliku ja liikuva eluviisiga?

Dave Ramsey, finantsguru, jagas viis lihtsat nippi, kuidas piiratud eelarvega siiski tervislikku elustiili harrastada.

  1. Mine tee aiatöid. Sa võid niita muru, istutada lilli, pügada hekki või rohida. Iga tegevus põletab kaloreid ja lisaks saad kauni aia.

  1. Mine jaluta koeraga. See on suurepärane viis jalutada või sörkida, lisaks teed sa koera elu palju rõõmsamaks. Kui sul ei ole koera, siis paku naabrile, et lähed tema lemmikuga jalutama.

  1. Investeeri kasutatud treeningvarustusse. Proovi leida, kas keegi müüb kasutatud siseratast või hantleid, need on palju odavamad kui uued.

  1. Proovi tööl olles liikuda. Võimalusel mine treppidest, jaluta natuke ja venita ennast vahepeal, see paneb su südame kiiremini tööle ja aitab põletada rohkem kaloreid, kui paigal istumine.

  1. Mängi lastega. Naudi seda aega, kui sul on võimalus oma lastega koos mängida, joosta ja tantsida. Põletad kaloreid ja veedad lastega kvaliteetaega samal ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles