Viis põhjust, miks kaaslasega alasti uinakut teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mis võiks olla seksikam, kui kaks alasti keha üksteise lähedal?

Female First jagas meiega viis mõjuvat põhjust, miks oma kaaslasega alasti uinak teha.

Intiimsus. Paljas ihu üksteise vastas tekitab tunde, et olete üksteisele emotsionaalselt ja füüsiliselt lähemal kui kunagi varem. Puudutus on märk armastusest. Isegi, kui te ei seksi, siis tunnete ennast mugavalt ja kindlalt.

Hea enesetunne. Kui sa lamad kaaslasega alasti voodis, siis su keha hakkab tootma õnnehormoone. See leevendab stressi ja depressiooni.

Seks. Kui te muidu võtate alasti ainult siis, kui te seksima hakkate, siis voodis alasti lebamine võib kehas vallandada vajaduse füüsilise kontakti järele. Võib olla peate oma uinaku edasi lükkama.

Enesekindlus. Selleks, et harjuda teise inimese kehaga ja enda keha paljastamisega teisele, on alasti uinakud suurepärased. See tekitab hea tunde ja annab enesekindlust eriti siis, kui kaaslane sinu alasti keha imetleb ja puudutab.

Terved suguelundid. Alasti magades vähendate seennakkuste teket. Alasti magades saab naise vagiina õhku ja on vähem vastuvõtlik infektsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles