13 ootamatut põhjust, miks inimesed teesklevad, et on kihlatud

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Saladuste jagamise keskkonnas Whisper avaldasid inimesed, miks nad on mõnikord teeselnud, et on kihlatud.

  1. «Ma teesklen, et olen kihlatud iga kord, kui ma näen kedagi keskkoolist – et nad arvaksid, et mu elu on korras.»
  2. «Ma teesklen oma praeguse tüdruksõbraga kihlust, et mu eks mind rahule jätaks.»
  3. «Ma ostsin endale kihlasõrmuse, et mulle avalikus kohas külge ei löödaks. Tuleb välja, et minu vastus «Ma pole vallaline» pole piisav.»
  4. «Mõnikord panen ma sõrmuse sõrmusesõrme, kui ma teen kodus suvalisi kodutöid ja teesklen, et ma olen kihlatud. Mõte sellest, et keegi tahab mind igavesti armastada teeb mind õnnelikuks, olgu see siis nii tobe kui tahes.»
  5. «Ma kannan oma venna pulmas võlts-kihlasõrmust, et inimesed ei teeks selle üle nalja, et mu noorem vend abiellub enne mind.»
  6. «Valetasin Facebookis kihlumise kohta, kuna mul on uudishimulikud pere ja sõbrad, kes alati küsivad, millal ma abiellun. Kommentaarid olid ülinaljakad.»
  7. «Mõnikord kannan ma võlts-kihlasõrmust, et ma tunneks end vallaline olemise pärast paremini.»
  8. «Kord ma teesklesin, et olen kihlatud, selleks et mulle kutid külge ei lööks. Mulle löödi külge kümme korda rohkem.»
  9. «Teesklesime parima sõbraga, et me oleme kihlatud ja proovisime selga pulmakleite. Kui ma teda kleidis nägin, sain ma ühtäkki aru, kui väga ma tahtan, et see oleks tõsi...»
  10. «Ma ei tea, kuidas oma perele öelda et me kihlusime aprillinalja raames – aga nüüd on see tõsi. Keegi ei tea, et me alguses teesklesime.»
  11. «Täna ma teesklesin, et olen kihlatud. Kurb tõsiasi on, et ma olin alles paar kuud tagasi päriselt kihlatud...»
  12. «Ma olen nii üksik ja ma ei meeldi kellelegi, nii et ma ostsin endale kihlasõrmuse ning ütlesin kõigile, et olen kihlatud. Ma lihtsalt tahaks kedagi, keda nimetada enda omaks.»
  13. «Ükskord me teesklesime kolleegidega, et ma kihlusin – et visata teise kolleegi üle nalja. See naine nuttis iga päev terve nädala.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles