Victoria Beckhami Instagrami pilt pani interneti kihama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham.
Victoria Beckham. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Victoria ja David Beckhami tütar Harper tähistas hiljuti 5. sünnipäeva. Tütre sünnipäeva puhul postitas Victoria Beckham Instagrami foto, kus ta teeb tütre suule musi. Paljusid fänne on see foto aga endast välja ajanud.

Nimelt on suur hulk inimestest arvamusel, et emal ei ole sobilik sellises vanuses tütrele enam suule musi teha. «Vabandust, ma olen vist vanamoeline, aga siit jääb mulje, nagu nad suudleksid,» kirjutas üks kommenteerija. Teine leidis, et see on niivõrd sündsusetu, et seda võiks võrrelda lausa seksuaalse väärkohtlemisega, edastab Elite Daily.

Victoria ja Harper Beckham (Vida Press)
Victoria ja Harper Beckham (Vida Press) Foto: Vida Press

Kui leidub kritiseerijaid, siis tavaliselt leidub ka poolehoidjaid ja nii on ka seekord. Mitmed fännid astusid Victoria Beckhami kaitseks välja ja leidsid, et enda lapse musitamine pole sugugi imelik ning iga lapsevanem võib seda teha. «Lapse musitamine on normaalne ja näitab, et sa armastad last,» kirjutas üks. «Nii armas hetk! Ja ärge kuulake neid idioote, kes väidavad, et see on vale. See, kui lapsevanem näitab lapsele oma armastust, pole kunagi vale. Maailmas võiks olla rohkem selliseid vanemaid,» kiitis üks kommenteerija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles