Pesumodellid paljastavad kuus üllatavat asja oma töö kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria's Secreti modellid Candice Swanepoel ja Doutzen Kroes.
Victoria's Secreti modellid Candice Swanepoel ja Doutzen Kroes. Foto: SCANPIX

Pesumodellide tööd peetakse väga glamuurseks ja paljud isegi kadestavad nende elustiili. Milline on aga modellide töö tegelikult?

Victoria's Secreti pesumodellid räägivad välja kuus üllatavat asja oma töö ja elustiili kohta, kirjutab Cosmopolitan.

1. Victoria's Secretil pole selle vastu midagi, kui modellid võtavad laste kasvatamiseks aja maha. Pesumodell Alessandra Ambrosio on kahe lapse ema rääkis ühes intervjuus: «Tahtsin lapsi juba 20-aastaselt, 26 oli minu jaoks juba liiga hilja. Aga tegelikult oli see õige ajastus ja ma võtsin terve aasta töölt vabaks. Victoria's Secretis peatati mu leping ja ma sain hiljem oma tööd jätkata.»

2. Mõned pesumodellid armastavad enne suuri moeetendusi süüa hamburgerit ja friikartuleid. Tippmodell Cara Delevingne on tunnistanud, et tema sööb sageli enne moeetendusi hamburgereid ja pitsat, samuti on ta öelnud, et ta ei kavatse oma toitumist muuta.

3. Modellid peavad hoolikalt oma kaalu jälgima. Erin Heatherton töötas Victoria's Secreti modellina aastatel 2008-2013. Ta andis selle aasta alguses intervjuu, kus ta tunnistas, et enne viimaseid moeetendusi paluti tal kaalust alla võtta. «Mäletan, et vaatasin oma toitu ja mõtlesin, et äkki ma ei peaks üldse sööma,» meenutas ta.

4. Pereliikmeid ei kutsuta alati moeetendustele. Kendall Jenner näiteks keelas oma pereliikmetel Victoria's Secreti moe-show'de külastamise. «Kui mõni mu õdedest istuks esireas, siis see tõmbaks tähelepanu ära sellelt, mida ma omal käel teha üritan,» selgitas noor modell.

5. Modellid saavad omavahel hästi läbi. Kui Kendall Jenner ja Gigi Hadid valiti mõlemad Victoria's Secreti modellideks, siis liikusid kuulujutud, et nad said sinna vaid tänu oma kuulsatele perekondadele. Modell Shanina Shaik aga astus nende kaitseks välja ja ütles, et mõlemad tüdrukud pidid kõvasti vaeva nägema, et pesumodelliks saada. «Gigi käis mitu korda proovimas enne, kui ta lõpuks valiti. Nad mõlemad on väga tublid ja näevad head välja,» sõnas Shaik.

6. Ka modellid võivad vihaseks saada. Eelmisel aastal jäeti modellide seast välja Jourdan Dunn, kes väidetavalt asendati Kendall Jenneriga. Dunn oli niivõrd pettunud, et väljendas oma viha Twitteris, ent kustutas tigeda sõnavõtu kiirelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles