Selgeltnägija ennustab kaheksa Hollywoodi paari tulevikku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja Kanye West
Kim Kardashian ja Kanye West Foto: SCANPIX

Thomas John, kes on tuntud ka Manhattani meediumina, ennustas Cosmopolitanis kaheksa tuntud paari tulevikku. Johni klientide hulka kuuluvad näiteks Jennifer Lopez, Janet Jackson ja Adam Lambert.

Loe, mida ennustab John kaheksale Hollywoodi paarile.

1. Selena Gomez ja Justin Bieber

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Kuigi nad pole juba ammu enam koos, on Hollywoodis olnud mitmeid kuulujutte, et Bieberi tunded Gomezi vastu pole kuskile kadunud. Johni arvamus on aga kindel: «Selena ei lähe enam kunagi tema juurde tagasi. Ma ei näe, et ta üldse lähiajal mõnes tõsisemas suhtes oleks.» Johni sõnul saab Gomez aga kunagi emaks ja abiellub, aga mitte Bieberiga. «Mulle tundub, et ta võib Bieberiga suhtlemise täielikult ära lõpetada,» ennustas ta.

Bieberile ennustas John aga seda, et noormees võib naasta oma endisele rajale. «Vahepeal tundus, et ta üritab end muuta, aga ma arvan, et ta naaseb peagi oma endise eluviisi juurde. Mulle tundub, et ta pole oma muusikukarjääriga rahul. Talle tundub, et asjad ei lähe nii, nagu tema tahaks. Ta tahaks olla edukam,» rääkis John. 

2. Beyonce ja Jay Z

AP
AP Foto: Mark J. Terrill/AP

«Ma näen, et nad saavad veel ühe lapse,» ennustas John. «Nad ei lähe lahku. Nad pole koos küll üliõnnelikud, aga nad ei kavatse ka lahutada. Nad võivad sellest rääkida, aga ma ei näe, et see võiks päriselt juhtuda.»

3. Kylie Jenner ja Tyga

Xposure
Xposure Foto: XPOSURE

Johni sõnul Kylie Jenner kihlub ilmselt järgmisel aastal, aga ta on veendunud, et Jenneri kihlatuks ei saa Tyga. «Nende suhe ei jää kestma,» ütles ta.

4. Blac Chyna ja Rob Kardashian

Xposure
Xposure Foto: XPOSURE

«Ma usun, et nemad jäävad kokku. Ma näen lausa, et nad on pikka aega koos. Mulle tundub, et nad sõltuvad teineteisest väga palju. Minu arvates on see suhe just see, mida Rob Kardashian hetkel vajab,» sõnas John. Ta tunnistas, et nende vahel on üsna omapärane dünaamika, aga naine mõjub mehele hästi. «Mulle tundub, et ta tõesti hoolib mehest.»

5. Kim ja Kanye

Caters
Caters Foto: Janet Mayer / PRPhotos.com/Caters News Agency

«Nemad jäävad kokku,» on ainus, mis John selle suhte kohta ütles.

6. Khloe Kardashian ja Lamar Odom

Foto: Vida Press

«Ma ei näe, et nad võiksid ära leppida. Nad jäävad sõpradeks ja ma näen, et nende vahel on tugev side, aga mitte armusuhe,» nentis ta.

7. Zayn Malik ja Gigi Hadid

Reuters
Reuters Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS/VidaPress

«Ma ei näe, et nad võiksid kokku jääda. Ma arvan, et nad lähevad aasta jooksul lahku,» ütles John.

8. Taylor Swift ja Calvin Harris

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Johniga tehtud intervjuu avaldati enne, kui Swift ning Harris teatasid oma lahkuminekust. Aga John nägi seda ette: «Ma ei näe, et nende suhe kestaks. Ma ei näe, et nad kihluksid või abielluksid. Ma arvan, et nad lähevad järgmiste kuude jooksul lahku.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles