Kümme märki, et mees pole emotsionaalselt sinu jaoks kättesaadav

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised võivad sageli kurta, et mehed on «emotsionaalselt kättesaamatud» ja kahjuks vastab see enamasti ka tõele. Muidugi leidub ka naisi, kel on suhetes sama probleem, aga reeglina on siiski mehed need, kes ei suuda oma tunnetest rääkida ega end naistele avada.

Cosmopolitan tõi välja kümme märki, et sina oled parajasti koos mehega, kes ei ole 100 protsenti sinu jaoks kättesaadav.

1. Ta kurdab sageli oma eksi(de) üle

Meil kõigil on minevik ja minevikku kuuluvad mitmed erinevad inimesed ning lood. Aga pane tähele seda, kui su kallim räägib pidevalt oma eksidest ja väidab, et kõik, mis halvasti läks, oli nende süü – see võib olla ohumärgiks. Võib-olla olid tõesti tema eksid kõiges süüdi, aga samas võib olla asi selles, et mees ei suuda ise millegi eest vastutust võtta.

2. Tal pole palju lähedasi sõpru

Mees võib ju rääkida, et tal on palju häid sõpru, aga kui ta reaalselt nendega väga palju aega koos ei veeda, siis nad pole kuigi lähedased. Kui ta suhtleb sõpradega vaid siis, kui neil on häid uudiseid jagada, siis seegi võib sinu jaoks olla ohumärgiks, et mees tuleb su juurde vaid juhul, kui sul on häid uudiseid.

3. Ta ei tee kellegagi kunagi kindlaid plaane

Kõigil võib ette tulla olukordi, mil nad peavad plaane tühistama, aga kui mees ei suuda sinuga kunagi kindlaid plaane teha või tühistab sageli juba tehtud plaane, siis näitab see, et ta ei taha sinuga aega veeta. Kui juba suhte alguses on nii, siis ära eelda, et see muutub aja jooksul paremaks.

4. Ta on äsja suhte lõpetanud

Isegi, kui see suhe oli lühike, on mehel ilmselt vaja aega, et suhtest üle saada. Ta võib hetkel olla emotsionaalselt kättesaamatu ja see on taolises olukorras mõistetav, ent see pole sinu suhtes siiski aus.

5. Ta tahab seksuaalses mõttes kiirelt edasi liikuda

Kui mees on emotsionaalselt kättesaamatu, siis ei valmista juhuseks temale mingeid probleeme. Probleemid tekivad aga siis, kui mees peab oma tempot veidi aeglasemaks muutma ja sinuga näiteks oma tunnetest rääkima.

6. Ta on sinuga vaid siis, kui ise tahab

Kui ta võtab sinuga ühendust vaid öösel ja leiab ettekäändeid, miks ta ei saa sinu juurde tulla siis, kui sina seda tahad, siis ole ettevaatlik. Tõenäoliselt on probleem selles, et ta peab enda vajadusi sinu omadest palju olulisemaks.

7. Ta ütleb ausalt, et pole suhteks valmis

Kui ta tunnistab ausalt, et ta pole uueks suhteks valmis, siis usu teda ja anna talle hingamisruumi. Isegi juhul, kui sellele järgneb: «Aga ma tahaksin sinuga proovida».

8. Ta on igas mõttes perfektsionist

Perfektsionistidega on see esiteks see mure, et kõik peab olema täpselt nii, nagu tema soovib. Teiseks võib probleeme valmistada see, et suhe peaks tema jaoks igavaks muutuma, siis võib ta leida ükskõik, missuguse ettekäände, miks mitte seda suhet jätkata. See põhjus võib olla mõni üsna tühine ja isegi rumal asi.

9. Ta on alguses väga intensiivne ja siis kaob järsku

Ta võib füüsiliselt küll sinuga olla, aga sa tajud, et emotsionaalselt või isegi seksuaalselt on ta kusagil mujal. Kui ta ei suuda täielikult sinuga olla, siis võib teil hiljem probleeme esineda.

10. Ta hoiaks end justkui tagasi ja sa ei tea põhjust

See võib kõlada ebamääraselt, aga kõik, kes on kunagi suhtes olnud emotsionaalselt kättesaamatute inimesega, mõistavad seda. Vahel võib tekkida tunne, et ta tahaks justkui midagi öelda, aga ei suuda. Või ta mõistab, et tal on midagi viga, aga ta ei leia sõnu, et seda kirjeldada. Hoia temast pigem eemale, tal on endal nii palju probleeme, et ta pole sinu jaoks veel valmis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles