Elu nagu filmis: andunud «Star Treki» fännid kujundavad kodu kosmoselaevaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ulmesarja «Star Trek» väljamõeldud maailmad on mõningaid fänne sedavõrd raputanud, et nad otsustavad oma kodugi vastavaks tuunida.

Foto: /Caters News Agency

Nii tegi näiteks andunud fännitar, kanadalanna Line Rainville ona kodust tõelise Star Trek Enterprise'i.

Foto: /Caters News Agency

Lisaks elutoale ja köögile on temaatilist vunki lisatud koguni vannituppa ja tualettruumi. Keldrisse on naine sättinud seriaaliga seotud nänni, teiste seas troonib seal elusuurune sarja kultusfiguuri Spocki kuju.

Ent ka rikkur Marc Bell ei hoidnud sugugi kokku, kui oma lemmikfilmi järgi kodu kujundamiseks läks: tema andunud fänlus järje-seriaalile «Star Trek: The Next Generation» päädis koguni 1,5 miljonit dollarit maksma läinud koduse kinoteatriga mehe Boca Ratonis asuvas kodus. Tema valduses on hinnalisi originaalkostüüme, koguni Leonard Nimoy kuulsad teravatipulised Spocki kõrvad ning külalised saavad katsetada seriaalist tuttavata teleporteerumise seadet. Kuidas kõik see välja näeb, saad inglise keeles lugeda ja pilte vaadata Wall Street Journali galeriist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles