Haruldus! Mila Kunis poseeris ajakirja esikaanel ilma meigita ja seda lihtsal põhjusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mila Kunis ajakirja Glamour esikaanel
Mila Kunis ajakirja Glamour esikaanel Foto: STEVEN PAN / Glamour

Naiskuulsuste seas on hakanud levima uus ja tervitatav trend - järjest enam staare tuleb päevavalgele ilma paksu meigikorrata.

Meigivaba liikumise algatas lauljatar Alicia Keys, kes ilmus eelmisel kuul toimud BET galale puhta näoga, kirjutab People. 

Järgmine on näitlejanna Mila Kunis, kes särab ajakirja Glamour augustinumbri esikaanel ilma igasuguse meigita.

Mila, kes kasutas enne fotograafi ette astumist vaid nahaseerumit, silmakreemi ja huulepalsamit, põhjendas oma otsust meigivabalt poseerida väga lihtsalt - ta jäi lihtsalt iseendaks.

«Ma ei kanna tavaliselt meiki. Ma ei pese juukseid iga päev. See lihtsalt pole mina,» seletas Mila. «Ma austan naisi, kes ärkavad igal hommikul 40 minutit varem üles, et end meikida. Minu arust on see imeilus. See pole lihtsalt mulle omane.»

Milale on täiesti vastumeelt fotode liigne töötlemine.

«Tegin ühe firmaga fotosessiooni ja nad muutsid fotosid nii palju, et ma ei tundnud iseennast ära. Mis selle mõte on? Nad tahtsid mu nime, kuid versiooni minust, mis pole tõepärane. Ma ei kannata seda silmaotsaski. Loomulikult tahan mõnikord oma silmaaluste paistetust vähendada ja pilti valgustusega veidi järele aidata, kuid milleks venitada pikemaks mu jalgu või salendada mu pihta?» imestas ta.

Alicia Keys BET gala. Foto: Scanpix
Alicia Keys BET gala. Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles