Turvakaamera jäädvustas hetke, mil ema kõrvalt üritati röövida 4-aastast last

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

California mobiilipoe turvakaamera jäädvustas hetke, mis hirmutaks iga lapsevanemat. Nimelt jäi turvakaamerasse lapseröövikatse.

Videolt on näha, kuidas 4-aastane tüdruk seisab poes oma ema kõrval. Tema emal on süles väike beebi. Järsku sirutub poeukse vahelt sisse mehekäsi, mis haarab tüdruku kaasa. Ema ja poes viibinud klient tõttavad lapseröövlile järele, kirjutab Good Housekeeping.

Poeomanik ja poes viibinud klient said röövli kätte. Tegu oli 24-aastase mehega, kes politsei hinnangul oli teo sooritamise ajal narkojoobes. Poeomanik ütles, et naise sõnul oli ta eelnevalt juba parklas märganud, et üks mees jälgis neid.

Taoline juhtum on ilmselt iga lapsevanema suurim õudusunenägu, aga õnneks lõppes see lugu üsna hästi: röövel arreteeriti ja politsei kinnitusel ei saanud 4-aastane tüdruk viga, ta olid vaid kerges šokis.

See on juba teine lapseröövimisjuhtum, mis on viimase kuu aja jooksul USA meediast läbi käinud. Juunis üritas üks mees toidupoes endaga kaasa tõmmata 13-aastast tüdrukut. Õnneks sai ema tüdrukust viimasel hetkel kinni haarata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles