Saladused, mis ühendavad väga hea voodieluga paare

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tihtipeale arvatakse, et pikaajalises suhtes või abielus võib sekselu sootuks hääbuda, aga see ei pruugi sugugi tõele vastata. See, et te tunnete teineteist niivõrd hästi, võib teie voodielu kordades kuumemaks muuta.

Prevention pani kirja saladused, mis iseloomustavad kõiki väga hea voodieluga paare.

1. Seksi võib vabalt kalendrisse kirja panna

«Mu abikaasa reisib töö tõttu väga palju,» rääkis 39-aastane Marianne, kes on abielus olnud 15 aastat, «seega me paneme seksi kalendrisse kirja. Me seksime tavaliselt enne tema reisi ja ka vahetult pärast ta naasmist.»

2. Olge otsekohesed

«Seksi muudab põnevaks see, kui partnerid suhtlevad vabalt,» sõnas 40-aastane Alisa, kes on abielus olnud 18 aastat. «Mu abikaasa ei teadnud, mida teha, et ma orgasmi saaksin. Kui ma otsustasin talle rääkida, millised võtted võiksid töötada, siis muutus meie suhe palju intiimsemaks. Ma ei oodanud enam, et ta mõtleb ise välja, mida teha; saladuste jagamine tegi meist mõlemast paremad voodikaaslased.»

3. Luba oma meelt muuta

«Mina olen meie suhtes see, kes on pigem mehise mõtteviisiga ja eelistaks kiiret vahekorda,» rääkis 37-aastane Meredith, «aga mu abikaasa on väga aeglane armatseja. Talle meeldib asja nautida ja ta alati veendub, et ka mina naudiksin olukorda. Kui me oleme alustanud, siis ma unustan üsna kiirelt, et tahtsin kähkukat.»

4. Julgege riskida

«Meie kõige erutavamad vahekorrad on aset leidnud kohtades, kus on olnud võimalus, et me võime kellelegi vahele jääda,» ütles Chet, kes on oma naisega koos olnud 16 aastat. «Ükskord olime puhkusel ja nautisime rannas kokteile, kui ühel hetkel ma avastasin, et naine istub minu süles ning me vaatasime mõlemad ringi, et keegi meid ei näeks.»

5. Jagage vastutust

«Me algatame seksi kordamööda,» sõnas Alisa, «sest me oleme täheldanud, et mõnes suhtes on algatajaks kogu aeg üks partneritest, aga see võib tekitada negatiivseid tundeid. Me pidime kokku leppima, millised päevad meile sobivad, seega tema võrgutab mind pühapäevast teisipäevani ja mina teda kolmapäevast reedeni. Laupäevad on meil n-ö vabad päevad.»

6. Ärge tegutsege autopiloodil

50-aastane Patricia rääkis, et tema ja ta abikaasa jaoks on seks võimalus avastada midagi uut. Nad keskenduvad põnevuse asemel sellele, et tegu on niivõrd rikkaliku kogemusega. «Ja alati on võimalik teineteist üllatada,» lisas ta.

7. Esitage endile väljakutse

«Esimesed 11 aastat oli meie abielu normaalne,» lausus Alisa. «Me olime kui korterikaaslased, kes kasvatasid koos lapsi. Me kuulsime, et mõned paarid on endile seksi suhtes väljakutse esitanud ja otsustasime proovida 60-päevast seksiväljakutset.» Nüüd seksivad nad vähemalt kaks korda nädalas ja nad räägivad ka seksist rohkem kui enne.

8. Uuri välja, mis partnerile meeldib

Chet sõnas, et nemad abikaasaga teavad täpselt, mis teisele meeldib ja nad kasutavad oma teadmisi ära. «Teatud asjad tekitavad meis mõlemas elevust, aga me ei kasuta neid iga kord, kui seksime. See muudab asja eriliseks,» lausus ta. 

9. Tehke teineteisele komplimente

«Mäletan, et võtsin esimese rasedusega üsna palju kaalus juurde ja tundsin end nii inetuna,» meenutas Sharon, «aga mu armas abikaasa tahtis minuga endiselt seksida ja ütles mulle alati, kui ilusaks ning seksikaks ta mind peab.»

10. Loobuge ootustest

«Kui me esimest korda seksisime, siis tahtis naine mulle nii väga naudingut pakkuda, et seksist ei saanud üldse asja,» sõnas Chet. «Nüüd me tunneme teineteist nii hästi, et võime lihtsalt lõbutseda. Seks pole meie jaoks kunagi kohustus. Vahel me naerame nii palju, et peame lõpetama ja see on täiesti normaalne. Mõned meie intiimseimad hetked on olnud sellised, kus me lihtsalt lamame voodis.»

11. Ärge kiirustage

Chet rääkis, et tema naisele mõjub jalamassaaž väga erutavalt, vahel isegi erutavamalt kui oraalseks. Patricia lisas, et nemad lähevad tavaliselt mehega koos vanni ja ühine vanniskäik lõpeb alati seksiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles