Printsess Diana vend jagas oma õest väga armsat mälestust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana.
Printsess Diana. Foto: John Stillwell/PA Wire/PA Images

Printsess Diana jäi paljudele meelde kui väga helde ja meeldiv inimene. Tema vend Charles Spencer mäletab, et Diana oli selline juba lapsepõlves.

Charles Spencer pidas hiljuti kõne Diana-nimelise auhinna saajate ees ja ütles, et tema oli ilmselt üks esimesi inimesi, kes sai kogeda Diana headust. Ta meenutas seda, kuidas Diana koolis tema eest hoolitses, vahendab Good Housekeeping.

«Minu esimesel koolipäeval oli Diana parajasti tunnis ja tema õpetaja ütles, et Diana oli väga rahutu ning muudkui niheles toolis. Lõpuks ütles õpetaja Dianale: «Hea küll, mine vaata, kuidas tal läheb.» Diana lahkus klassist ja tõttas minu klassiruumi. Seejärel naasis ta taas tundi ja ütles õpetajale: «Temaga on kõik korras!» Ta suhtus noorematesse alati väga hoolivalt,» meenutas vend oma vanemat õde.

Diana-nimelist auhinda on välja antud alates printsessi surmast 1997. aastal. Sellega tunnustatakse noori, kes muudavad mingil moel teiste elusid. 

«Kui ta suri, siis minu jaoks oli kõige traagilisem mõte, et nüüd on kõik, ta unustatakse,» rääkis Charles Spencer. «Diana mälestuseks on korraldatud mitmeid mälestusüritusi, aga see auhind on neist parim, sest sellega kantakse edasi tema tehtud tööd. Aitäh teile kõigile, et te seda teete.»

Printsess Diana oleks 1. juulil saanud 55-aastaseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles