Rebel Wilson: ma pidin kaalus juurde võtma, et näitlejaks saada

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebel Wilson
Rebel Wilson Foto: Vida Press

Hollywoodi säravaim komöödiatäht tegi täpselt vastupidist sellele, mida temalt oodati. Ta võttis kaalus juurde ja saavutas sellega edu. 

Selleks, et Hollywoodis läbi lüüa tegi Rebel Wilson vastupidist tavaliselt kuuldud lugudele: ta võttis kaalus juurde.

Ühel castingul sai näitlejanna aru, et tema kogukam kaasnäitlejanna saab millegi pärast palju rohkem kiita kui Rebel. Ta leidis, et nad on sama andekad, aga tema jääb tähelepanust kõrvale. «Milles asi? Ma arvan, et selles, et ta on paksem kui mina,» leidis kuulus komöödiastaar.

Wilson rääkis Daily Telegraphile, et ta võttis teadlikult kaalus juurde ja järsku oligi temast saanud maailmakuulus komöödiastaar. Ta näeb oma suurust eelisena mitte takistusena nagu mõned naised arvavad. Rebel teeb tihti nalja väga kõhnade kehade üle ja propageerib kehapositiivsut, mis tähendab, et naine tunneb ennast oma kehas hästi.

Arvestades seda, kui palju on Rebel Wilsonil talenti, oleks ta ilmselt edukas igas suuruses. Võttes arvesse seda, et igalt näitlejannalt Hollywoodis eeldatakse ideaalset keha, siiis Rebel saavutas edu täpselt vastupidise käitumisega.

Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles