Meestele: kuidas erinevast tähtkujust naistele armastust avaldada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Palju on kirjutatud sellest, et meestel pole alati kerge naisi mõista. Head mehed, siin on teile väike spikker, mis aitab südamedaami ehk paremini tundma õppida ja annab aimu, kuidas võiks oma sügavaid tundeid talle paljastada.

Mehed ei pruugi seda uskuda, aga tähtkuju ütleb inimese kohta nii mõndagi. YourTango tõi esile, kuidas võiks erinevast tähtkujust naistele armastust avaldada.

  • Jäär

Jäärale meeldib proovida uusi asju ja ta vihkab üksluist elu, mitmekülgsus on tema jaoks see, mis elule vürtsi lisab. Ja kui Jäär armub, siis ta armub täielikult. Seda on selgelt näha, kui keegi on Jäära südame võitnud. Jäär on üldiselt väga iseseisev ja vajab oma isiklikku ruumi. Näita talle oma armastust sellega, et sa suudad ise toime tulla ja et sul on enda elu, mida elada. Jäärale ei meeldi, kui teda lämmatatakse, seega jäta talle hingamisruumi.

  • Sõnn

Sõnn võib mõnikord endast välja minna ja vahel võib juhtuda, et ta muutub väga armukadedaks ning omandihimuliseks, kuigi selleks polegi põhjust. Samas on Sõnnid ka väga lojaalsed. Kui sa ei anna armukadeduseks põhjust, siis ta jääb sinuga nii heas kui halvas. Rahusta Sõnni sellega, et näitad talle oma lojaalsust.

  • Kaksikud

Kui armastad Kaksikute tähtkujust naist, siis saad kaks kaaslast ühe hinnaga. Vahel on Kaksikud spontaansed ja seltskondlikud, vahel jällegi emotsionaalselt eemalehoidvad. Kaksikud on väga loomingulised. Planeeri üllatusi täis nädalalõpp teile kahele ja tehke midagi, mida te tavapäraselt ei tee.

  • Vähk

Kodu ja perekond on Vähi jaoks väga olulised. Vähk võib olla kangekaelne ja ta kipub asju liialt analüüsima, aga kui ta armub, siis teeb ta seda jäägitult. Ta annab sulle kõik, mis tal on, sest ta on veendunud, et sa oled seda väärt. Ära vea teda alt. Tekita temas tunne, et ta on osa sinu perest – see näitab talle, et sa hoolid.

  • Lõvi

Lõvi on enesekindel ja vahel võib ego talle ette jääda, aga samas on tema ego väga kerge riivata. Näita oma armastust imetledes tema tugevusi ja hinnates seda, millist rolli ta sinu elus mängib. Anna talle hingamisruumi, kui ta seda vajab.

  • Neitsi

Ära ürita Neitsiga spontaansele reisile minna. Neitsi on väga praktilise mõtlemisega planeerija. Ta võib jätta vahel ülbe mulje, aga tegelikult on see tingitud sellest, et tal on teistele väga kõrged nõudmised. Kui Neitsi on sinusse armunud, siis see tähendab, et sa oled tema silmis kõik testid edukalt sooritanud. Jätka samas vaimus ja Neitsi on sulle igavesti truu.

  • Kaalud

Kaalud võivad olla parimad, samas ka halvimad kaaslased. Kaalud on otsustusvõimetud ja nad ei suuda öelda «ei». Teisest küljest on nad head kuulajad, rahutegijad ja neile meeldivad väljakutsed. Ära kunagi lepi igava või tavapärasega. Mine Kaaludega seiklema ja kui väsite ära, vaadake üheskoos mõnda head sarja.

  • Skorpion

Skorpionid armastavad elus kolme asja: võitmist, kontrolli ja tumedaid ning müstilisi asju. Ära ehmu, kui märkad, et su Skorpionist silmarõõm on guugeldanud kummitavaid maju või ebatavalisi surmajuhtumeid. Kui sa ei jaga tema armastust asjade vastu, mis on ebatavalised ja müstilised, siis ära liialt muretse, aga ära ka valeta, sest ta saab sellest aru. 

  • Ambur

Ambur elab selle nimel, et iga päev midagi uut proovida ja muudkui uusi seiklusi kogeda. Kui oled Amburisse armunud, siis sul võib olla raske temaga sammu pidada, sest ta muudab pidevalt oma meelt. Ambur on väga optimistlik ja ta tajub oma emotsioone väga hästi. Kui talle tundub, et sa ei kuula teda või ei tunne tema vastu huvi, siis ära looda, et ta jääb sinuga.

  • Kaljukits

Nagu Neitsitel, on ka Kaljukitsedel enda ja teiste suhtes väga kõrged nõudmised. Kaljukits võib olla häbelik, praktiline ja hea planeerija. Tema silmis pole midagi seksikamat mehest, kelles tõusevad esile nutikus ja intelligentsus. Räägi talle aeg-ajalt mõni hea nali. Planeeri romantilisi väljasõite, aga ära tee väga suurejoonelisi plaane. Eelarve on oluline. Ja su eesmärgiks võiks alati olla edu saavutamine.

  • Veevalaja

Veevalaja tähtkujust naised on veidrad, armsad ja intelligentsed. Kui suudad temaga sammu pidada, siis ta näitab sulle oma seksikamat ja seiklushimulisemat poolt. Aga ära eelda, et ta oma tundeid avalikult välja näitab. Veevalaja armastab romantikat, kuid mitte midagi imalat. Ole temaga aus ja ta armastab sind.

  • Kalad

Ära murra Kalade südant, sest Kalad on emotsionaalsed ja väga tundlikud. Ta usaldab oma sisetunnet ja kuulab oma südant. Kui sa ei suuda seda tema juures austada ega räägi oma tunnetest avameelselt, siis sa pole kindlasti temale hea partner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles