Mees kirjutab: neli moodust, kuidas naised mehi eemale peletavad (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eks igaüks meist teeb vigu ja vahel võib ikka juhtuda, et tahad mõnele mehele muljet avaldada, kuid tegelikult astud lootusetult ämbrisse. Samas ei pruugi sa ise üldse teadlik olla, millised asjad tõukavad mehi sinust eemale.

Üks mees otsustas Redditis välja tuua neli suurimat viga, mida naised meestega suheldes teevad ja mis peletavad mehi naistest eemale. Mehe sõnul kasutavad naised sageli neid taktikaid, sest mingil põhjusel nad usuvad, et need mõjuvad meestele hästi, kuigi tegelikult on sootuks vastupidi.

1. Naine üritab meest armukadedaks teha

«Ta uhkustab sellega, kui paljud mehed on teda välja kutsunud; flirdib teistega selle mehe ees, kellele ta üritab muljet avaldada, kusjuures naine alati veendub ka, et see mees näeks, kuidas ta teistele ligi ajab. Ta tahab jätta mehele muljet, et ta on nõutud naine, sest ta arvab, et siis tunneb mees tema vastu rohkem huvi,» kirjutab Redditi kasutaja ja lisab, et kui naistele mõjub konkurents suhetes motiveerivalt, siis meestele mõjub see hoopis vastupidi.

2. Naine viriseb, et mehed löövad talle külge

«Ta teeb seda selleks, et anda mehele märku: «Ma ei taha, et teised minuga flirdiksid, aga sina võid, sest sa meeldid mulle.» See aga ei anna soovitud tulemust, sest mehele jääb mulje, et naine ei taha üldse, et keegi temaga flirdiks,» kirjutab mees.

3. Naine kritiseerib mehe naissoost tuttavaid

«Ta teeb neid maha, sest ta on tegelikult armukade ja tahaks tihtipeale olla ise mõne sinu naistuttava asemel.»

4. Naine kritiseerib meest

«Seda vist pole vaja pikalt seletada. Ükski mees ega ka naine ei taha koos olla inimesega, kes teda alalõpmata maha teeb,» lõpetab mees oma sõnavõtu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles