Smuutiretsept: maiasmoka rabarberiunistus

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Eestimaa suve iseloomustavad vitamiinidest pakatavad rabarberid ja maasikad, mille maitsed on kui kokku loodud. Fiskars soovitab proovida smuutit, mis jätab maitsemeeled pikalt rõõmustama.

  • 500 ml rabarberit
  • umbes 100 ml õunamahla
  • 250 ml maitsestamata jogurtit
  • 350 ml maasikaid
  • 1 banaan
  • mündi lehed

Pane tükeldatud rabarber koos õunamahlaga potti ning kuumuta keemiseni. Seejärel vähenda kuumust ja keeda kuni rabarber saavutab püree konsistentsi (10-15 minutit). Lase segul jahtuda. Blenderda jahtunud rabarberipüree jogurti, tükeldatud maasikate ja banaaniga ühtlaseks seguks. Serveerimisel kaunista maiust värskust lisava mündi lehega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles