Blondidega on lõbusam, aga brünetid on voodis paremad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Värsked uuringud kohtingumaailmast. Selgus, et brünetid on voodis paremad ja blondid petavad kergekäelisemalt. 

Illicit Encounters ütleb, et blondidega on lõbusam, aga brünetid on voodis paremad. Vastavalt hiljuti tehtud uuringule tuleb välja, et brünetid on voodis seiklushimulisemad. 58 protsendi vastanute meelest tahavad brünetid regulaarselt seksida.

Lisaks leiti, et ka naised eelistavad brünette teist värvi juustega meestele. Ligi pooled vastanutest leidsid, et brünetid suhtuvad seksi suurema entusiasmiga.

Uuringust selgus lisaks, et blondid petavad suurema tõenäosusega kui brünetid. Lisaks leidsid uuringu läbiviijad Illicit Encountersist, et 91 protsendi jaoks oli huumor väga olulisel kohal, kui nad partnerit valisid. Veerand naisi läheks voodisse mehega, kes ajab neid naerma, aga ei ole nii atraktiivne.

75 protsenti naisi ja 63 protsenti mehi ütlesid, et partner, kes oli suurepärane voodis, oli kohutav tantsuplatsil. Lisaks leidsid 64 protsenti vastanutest, et raha ei mängi mitte mingisugust rolli, kui asi puudutab kaaslase otsinguid. Viimaks sai kinnituset fakt, et mehed mõtlevad tõepoolest rohkem seksist kui naised. Mõned asjad ei muutu kunagi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles