Vaata: need on Hollywoodi staaride kõige inetumad ja skandaalsemad lahutused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Heard ja Johnny Depp.
Amber Heard ja Johnny Depp. Foto: LuMarPHOTO/AFF/PA Images

Hollywood on läbi aegade näinud skandaalsemaid ja vähemskandaalsemaid lahkuminekuid ja lahutusi. Viimase aja lahkuminekute laine tuules toome välja neist kõige kirevamad tülid.

Johnny Depp ja Amber Heard

2016. aasta juunis on kuulus näitlejapaar tulises kohtuvaidluses. Amber Heard andis lahutuse sisse maikuus pärast 15 kuud abielu, süüdistades Deppi vägivallas. Lisaks nõudis naine mehelt igakuiseks toetuseks 50 000 dollarit, aga võttis hiljem soovi tagasi.

Foto: Paul Marotta/AFP

Gwen Stefani ja Gavin Rossdale

Ansambli No Doubt kuum lauljatar Gwen Stefani andis ansambli Bush laulja vastu lahutuse sisse 2015. aasta augustis, pärast seda, kui Us Weekly paljastas, et mees pettis Stefanit aastaid nende endise lapsehoidja Mindy Manniga. 

Foto: SCANPIX

Mariah Carey ja Nick Cannon

Ameerika talendisaate juht andis lahutuse lauljanna vastu sisse 2014. aasta detsembris, pärast seda, kui mees kinnitas, et nad elasid juba mitmeid kuid eraldi majades. Paar, kes oli abielus kuus aastat, tähistab siiani koos lastega ühiselt pühi ja sünnipäevi. 2016. aasta jaanuaris kihlus Carey Austraalia miljonäri James Packeriga.

Foto: SCANPIX

Yolanda Foster ja David Foster

Sarja «The Real Housewives of Beverly Hills» staar andis muusikaprodutsendi vastu lahutuse sisse 2015. aasta detsembris. Naisel diagnoositi puukborellioos 2012. aasta alguses, st pärast 2011. aasta novembris abiellumist. Haigus osutus paarile kõvaks komistuskiviks. «David ei muutunud kunagi, mina muutusin,» teatas Yolanda.

Foto: SCANPIX

Ramona Singer ja Mario Singer

Sarja «Real Housewives of New York City» staar lahutas 22 aastat kestnud abielu Mariost. 2014. aasta augustis pärast seda, kui selgus, et mees pettis teda korduvalt noorukese armukese Kasey Dexteriga. «Ma usun abielusse. Ma andsin talle teise võimaluse ja ta reetis mind ja meie tütart,» kommenteeris Ramona Us Weeklyle. Paaril on ühine tütar Avery.

Foto: Justin Campbell/Justin Campbell/BuzzFoto.com

Sherri Shepard ja Lamar Sally

Lamar Sally andis lahutuse saate «View» juhi vastu sisse 2014. aasta maikuus. Lahutus muutus aga kiiresti eriti keeruliseks, kui lahvatas uudis, et paar ootas tol ajal surrogaatemalt last. Sally kasvatab praegu poisslast, kes sündis 2014. aasta augustis ning naine maksab toetusraha.

Foto: Christopher Peterson/Christopher Peterson/BuzzFoto.com

Madonna ja Guy Ritchie

Ligi kaheksa aastat koos olnud paar teatas oma lahutusest pressiteate teel. Nad pole endiselt lahutusjärgset kokkulepet saavutanud.

Foto: Ian West/PA Wire/Press Association Images

Alex ja Cynthia Rodriguez 

Kuulsa New York Yankee'i mängija naine andis lahutuse sisse juulikuus pärast kuuldusi mehe afäärist ja lähedastest suhetest Madonnaga. Paar abiellus 2002. aastal ning neil on kaks tütart: 3-aastane Natasha ja 3-kuune Ella.

Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

Jennifer Aniston ja Brad Pitt

Ameerika kuldne paar andis vande 2000. aastal, aga pärast nelja aastat abielu oli nende õnn läbi. 2004. aastal läksid lendu kuulujutud armuloost Pitti ja Angelina Jolie vahel filmi «Mr. and Mrs. Smith» võtetel. Joliel ja Pittil on nüüd lausa kuus last.

Foto: SCANPIX

Robin Williams ja Marsha Garces

Paar armus 1989. aastal, kui Garces töötas koomiku poja lapsehoidjana. Märtsikuus, pärast 19 aastat abielu, andis paar sisse lahutuse ületamatute erimeelsuste tõttu.

Foto: ROBYN BECK/AFP

Britney Spears ja Kevin Federline

Nende kaootiline kaks aastat kestnud abielu lõppes siis, kui popstaar andis 2006. aasta novembris sisse lahutuse. Federline'il on nüüd põhiõigus nende kahele pojale, Sean Prestonile ja Jayden Jamesile.

Foto: Reuters / Scanpix

David Hasselhoff ja Pamela Bach

Paar lahutas 2006. aastal, pärast 16 aastat kestnud abielu. Näitleja Hasselhoff maksab nüüd 21 000 dollarit kuus toetusraha ning nad jagavad kahe teistmelise tütre, Hayley ja Taylori, hooldusõigust.

Foto: Reuters / Scanpix

Charlie Sheen ja Denise Richards

2002. aastal abiellunud staarid püsisid koos kõigest tagasihoidlikud kolm aastat. Paaril on kaks tütart, Sam ja Lola.

Foto: SCANPIX

Nicole Kidman ja Tom Cruise

Kidman on öelnud, et ta oli rabatud, kui pärast 10 aastat kestnud abielu ja kahe lapse ühist adopteerimist andis Cruise 2001. aasta veebruaris sisse lahutuse. Näitlejanna on praegu abielus Keith Urbaniga ning Cruise'il on tütar Suri koos Kate Holmesiga.

Foto: Shooting Star/Shooting Star/Sipa USA

Pamela Anderson ja Rick Salomon

Anderson ja Salomon, kes kurameerisid enne abiellumist kõigest ühe kuu, annulleerisid oma kaks kuud kestnud abielu märtsikuus.

Foto: Donald Bowers/AFP

Paul McCartney ja Heather Mills

The Beatlesi staar ja saate «Tantsud tähtedega» võistleja said neli aastat kestnud abielu ajal ka tütre. 2006. aastal, pärast lahutust, maksis McCartney naisele 48,6 miljonit dollarit.

Foto: AFP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles