Neid asju tasub allahindluselt krabada!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Juba järgmisel nädalal hakkab suvine allahindlusperiood, mis tähendab seda, et kätte jõuab kõige parem aeg oma garderoobi täiendamiseks. 

Kuna moerütm käib Eesti suverütmiga veidi teist sammu, siis tasubki tegelikult kõiksuguste suverõivaste ja aksessuaaride ostmine jätta jaanipäevajärgsesse aega, mil poodides algab allahindlusperiood. Kes julgeb aga ka veebipoodides šopata, siis seal algavad allahindlused isegi varem. Sageli isegi juuni alguses, mis muudab suvegarderoobi täishinnaga ostmise veelgi mõttetumaks. Samas tuleks arvestada ka sellega, et veebipoodides võib allahindlusprotsent olla suurem. Seda seetõttu, et neil on tavaliselt käsil juba teine allahindluslaine, kui poodides algab alles esimene. 

Kuid, mida siis tasub allahindluselt soetada? 

Tegelikult saabki laias laastus jagada need asjad kahte suurde gruppi. Ühed võiksidki olla käimasoleva hooaja trenditooted, mis lähevad ruttu moest ära ja mida seetõttu tasubki osta võimalikult madala hinnaga. Reaalsus on, et ega enamus neist oma originaalhinda väärt pole ning nii ehk naa küllaltki ruttu kappi seisma jäävate asjade eest pole eriti mõistlik täishinda maksta. 

Praegusi trende arvesse võttes võiks näiteks soetada endale mõne õlgu paljastava topi/pluusi kuna tegemist on vaieldamatult kõige kuumema trendiesemega. Samamoodi on popid laialõikelised, veidi kukeka-välimusega püksid ja narmastega teksad. Ühtlasi on hea allahindluselt soetada näiteks bikiine, mis muidu kipuvad olema küllaltki kallid. 

Teise gruppi, mida tasub püüdma hakata just allahindlustel, kuuluvad aga garderoobiklassikud. Sellised asjad, mis otseselt ühtegi moetrendi ei järgi ning mis seetõttu võiksid olla ka veidi kvaliteetsemad. Kvaliteet aga teatavasti maksab ning allahindluse välisel ajal pole paljudel võimalik neid soetada. Näiteks kvaliteetse nahktagi, klassikalised teksad, trentšmantli, nahast käekoti jms võiks soetada just allahindluse ajal. Samamoodi on allahindlus ideaalne aeg jalanõuvaliku värskendamiseks. Klassikalised kontskingad, mustad või nahatooni, mis muidu maksavad terve varanduse, võib just sooduskampaaniate ajal soetada. 

Kuna spordiriiete trendikus samuti enamikule eriti oluline pole, siis tasub ka neid pigem soodushindadega osta, sest enamasti kipuvad kvaliteetsed spordirõivad ja -jalanõud olema väga kallid. 

Loe lähemalt 1182.ee blogist, mida allahindlustelt osta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles