Naised räägivad, miks nad teist korda enam ei abielluks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mõne naise jaoks on abiellumine väga oluline asi ja seda peetakse justkui tähtsaks saavutuseks elus. Mis aga juhtub siis, kui see abielu kokku variseb?

Üheksa naist räägivad, miks nemad enam teist korda abielluda ei tahaks, kirjutab Prevention.

Marsha (38): «Olin 20. eluaastates abielus ja sellest mulle piisas. Pulmade korraldamine oli hea kogemus, aga pärast pulmi tuli ju mõelda välja, kuidas iga päev ja öö ühe ning sama inimesega koos veeta. See ilmselt kõlab keeruliselt ja see oligi. Me ei saanudki oma suhet toimima ja seetõttu ma ei tahaks uuesti abielluda.»

Claire (35): «Ma olen kaks korda abielus olnud. Esimesel korral tegime suured pulmad, külalisi oli üle 200. Teisel korral kutsusime umbes 50 inimest. Mõlemal korral ma teadsin, et pulmas võib dramaatilisi hetki ette tulla. Mu sõbrad ja pereliikmed ning isegi pulmakorraldajad tülitsesid. Ma ei kavatse enam kunagi ühtegi pulma korraldada ega abielluda.»

Jane (32): «Abiellumine on kulukas ja lahutamine võib olla veelgi kulukam. Ma pigem säästan raha ja lähen selle raha eest reisile mehega, keda ma tõesti armastan. Ma usun, et me saame koos tõeliselt õnnelikud olla ka ilma sõrmuste vahetamiseta.»

Cindy (29): «Ma olin seitse aastat abielus ja ma tegelikult tahaksin nüüd väga vallaliseelu kogeda. Ma olen veel noor ja kõik võimalused on avatud. Ma ei saa öelda, et ma ei taha kunagi enam abielluda, aga praegu pole see kindlasti miski, mis kuuluks mu plaanidesse. Sellele mõtlemine paneb mul lausa kõhus keerama.»

Paula (31): «Abielu on nagu punkt lause lõpus. See tundub niivõrd lõpliku ja püsiva lahendusena. Muidugi saab ka lahutada, aga see ju tähendab, et abielu põrus. Mina ei saanud oma abielus kunagi end tõeliselt vabalt tunda, sest mulle tundus alati, et ma olen nagu kuskil lõksus. Järgmise suhte puhul ma tahan, et asjad oleksid palju vabamad.»

Teresa (28): «Ma olin abielus ja mu abikaasa pettis mind. Mul ei ole enam lihtne mehi usaldada, seega ma olen abiellumismõtted ootele pannud. Ma ei looda enam, et saan igavesti ühe inimesega koos olla. Praegu ei taha ma isegi püsisuhet luua.»

Maria (27): «Ma abiellusin eelmise aasta juunis ja kaks kuud hiljem elasime me juba lahus. See oli väga piinlik, kui ma pidin kõigile tunnistama, et me läksime lahku. Ma ei taha, et mu pere ja sõbrad peaksid enam midagi sellist kogema. Kui ma peaksin kellegi uuega kohtuma ja me plaaniks abielluda, siis ma ei kutsuks kedagi, oleksime vaid kahekesi.»

Esther (29): «Abielu ei muuda midagi. Mu esimene abikaasa ei olnud mulle õige kaaslane ja ma teadsin seda juba enne altari ette minekut. Abielu muudab suhte raskemaks ja sellest on kulukam välja saada. Ma enam ei näe, et abiellumisel oleks üldse mõni pluss.»

Julia (34): «Tõde on see, et ma ei saa uuesti abielluda, sest ma pole ametlikult lahutatud. Ma ei kavatse oma eksiga taas koos elama hakata, aga me oleme lahutust muudkui edasi lükanud. Lahutus tundub kuidagi keerulisena, seega me oleme lihtsalt edasi abielus, kuigi ei ela koos.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles