Kuulsused, kes lahutasid ja abiellusid hiljem sama inimesega uuesti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elizabeth Taylor.
Elizabeth Taylor. Foto: Reuters/ScanPix

Paljud maailmakuulsad staarid muudkui lahutavad ja hüppavad suhtest suhtesse. Väga vähesed neist on pärast lahutust ringi mõelnud ja leidnud oma tee sama kallima juurde. 

Pure Wow märgib ära neli staaripaari, kes otsustasid oma armastusele uue võimaluse anda. 

Elizabeth Taylor ja Richard Burton. Foto: Scanpix
Elizabeth Taylor ja Richard Burton. Foto: Scanpix Foto: /

ELIZABETH TAYLOR JA RICHARD BURTON

Hollywoodi glamuurse elu musternäited Elizabeth Taylor ja Richard Burton said tuttavaks 1962. aastal «Cleopatra» võtetel, kus sai alguse nende kuum armuafäär. Esimest korda abiellusid nad 1964. aastal ja lahutasid kümme aastat hiljem. Vähem kui aasta aega hiljem otsustasid nad uuesti abielluda, kuid läksid siiski lahku 1876. aastal.

Melanie Griffith, Dakota Johnson ja Don Johnson. Foto: Scanpix
Melanie Griffith, Dakota Johnson ja Don Johnson. Foto: Scanpix Foto: Evan Agostini/AP

MELANIE GRIFFITH JA DON JOHNSON

Melanie Griffith hakkas Don Johnsoniga käima juba 14-aastaselt ja 1976. aastal nad abiellusid. Abielu ei kestnud pikalt, sest juba kuus kuud hiljem saabus lahutus. Uuesti abiellusid nad koguni 13 aastat hiljem, 1989. aastal. Abielust sündis ka praeguseks tuntud näitlejanna Dakota Johnson. Teist korda lahutasid nad 1994. aastal ja kuigi nad mõned kuud hiljem oma suhte ka kolmandat korda üles soojendasid, läks 1995. aasta kevadel kumbki lõplikult oma teed.

Pamela Anderson ja Rick Salomon. Foto: Scanpix
Pamela Anderson ja Rick Salomon. Foto: Scanpix Foto: Donald Bowers/AFP

PAMELA ANDERSON JA RICK SALOMON

Näitlejanna Pamela Anderson on paljudele tuttav, kuid Rick Salomon mitte nii väga. Tegu on pokkerimängijaga, kes on muuseas kuulsust kogunud ka sellega, et tal on olnud palju staaridest girlfriend’e (nende seas näiteks Paris Hilton ja Shannen Doherty). Pamelaga abiellus ta 2007. aastal ja enne kui aastagi jõudis mööduda, läksid nad lahku. 2014. aastal abiellusid nad uuesti ja lahutasid jälle 2015. aastal.

Senor Diego Rivera ja Frida Kahlo. Foto: Scanpix
Senor Diego Rivera ja Frida Kahlo. Foto: Scanpix Foto: Between The Wars/©TopFoto.co.uk

FRIDA KAHLO JA DIEGO RIVERA

Kuigi neid on paha panna ühte nimekirja koos Pamela Andersoniga, on ka kunstnikud Frida Kahlo ja Diego Riviera abiellunud kaks korda. Esimest korda olid nad abielus aastatel 1929-1939. Pärast mõningast lahuolekut abiellusid nad uuesti 1940. aastal ja jäid kokku kuni Kahlo surmani 1954. aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles