Ainult naistele: sekselu võimalikkusest jalgpalli EMi ajal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tahad mehega mõnusalt linade vahel hullata, aga temal pole aega, sest jalgpall EM käib. Tuleb tuttav ette? Uskumatu, aga Prantsusmaal toimuv jalgpalli EM-finaalturniir mõjutab meie sekselu.

Female First uuris Lloyds Pharmacy online doktorilt, kuidas Euroopa meistrivõistlused jalgpallis inimsuhetele mõjuvad? Selgus, et EM mõjutab nende partnerite sekselu, kellest üks on tulihingeline jalgpallifänn ja teine mitte nii väga.

Sellest tulenevalt on meil naistele mõned näited ja nipid, kuidas selle kuu aega kestva turniiriga toime tulla.

Sa oled tõenäoliselt paremuselt järgmine. Üks neljandik fännidest tunnistas, et vaatab pigem jalgpalli, kui veedab aega kallimaga. Lepi sellega ja jäta meelde, et see ei kesta igavesti. Leia mõni uus põnev hobi või organiseeri sõbrannadega kohtumine, kus saate arutada selle üle, kui vähe te viimasel ajal kaaslasega linadevahel hullanud olete. Võid külastada ka sekslelude poode või lugeda erootilisi romaane.

Seks võib paremaks muutuda. 88 protsenti fännidest usuvad, et seks on märgatavalt parem, kui nende lemmikmeeskond võitis. See võrdub samaga, nagu oleks tööl väga hea päev olnud.

Seks võib ka halvemaks muutuda. Kui mäng ei lähe nii hästi, kui mehed lootsid, siis 10 protsenti ütlevad, et ei taha pärast seda seksida.

Su mees võib selleks ajaks üldse seksist loobuda. Üle ühe kolmandiku meestest ütlesid, et nad loobuksid seksist oma kaaslasega, kui see tähendaks nende lemmikmeeskonna võitu. Kui su kaaslane on ebausklik, siis võib sind oodata ees üks pikk ja kuiv suvi.

Tal võib olla ei tõusegi. Jalgpall ja alkohol käivad tihti käsikäes ja 60 protsendil meestest ei pruugi seetõttu hiljem erektsioon tulla. Nii et, kui su kaaslane otsutab, et vaatab õhtul pubis sõpradega jalgpalli, siis võid kindel olla, et see õhtu linade vahel midagi juhtuma ei hakka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles