Mehed räägivad, miks nad ei taha abielluda (4)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Eile avaldasime loo, kus kümme Eesti noormeest rääkisid, milline peaks olema naine, kellega nemad tahaksid abielluda. Tegelikult on aga nii, et sugugi mitte kõik mehed – ega ka naised – ei soovi abielluda.

Toome Elite Daily abiga teieni mõned meeste selgitused, miks nad abielluda ei taha.

Michael (31): «Abielu muudab kõike. Ma olen näinud, kuidas see on juhtunud paari mu sõbraga. Alguses olid nad armunud, aga lõpuks üritasid leida moodust, kuidas suhtest pääseda. Ma olen viis aastat suhtes olnud ja me oleme õnnelikud. Naine pole öelnud, et ta tahaks abielluda ja mina ise ei hakka talle kindlasti sellega peale käima, sest ma ei soovi kunagi abielluda.»

Henry (28): «Pulmad on nii kulukad. Mu õde abiellus ja mu vanematel kulus pulmadele umbes 50 000 dollarit. Pealegi kui suhtest ei saa asja, siis lahutuse eest tuleb ka ju maksta. Asi pole seda väärt.»

Kyle (24): «Abieluvannetes on alati juttu sellest, et sa pead ühe inimesega igavesti koos olema. Igavesti. Hoolimata kõigest. Ma ei tea, see mõte tundub mulle veidrana. Ma olen skeptiline selle asja suhtes ja pigem ei hakkaks riskima.»

Phillip (25): «Ma ei ole mingi naistemees, ma suudan tõsises suhtes olla, aga ma ei kujuta ette seda, et ma peaksin vaid ühe inimesega oma elu lõpuni koos olema. Ma kujutaks ette paari suhet, mis kestavad mõne aasta. Aga ma vajan vaheldust. Mulle tundub, et meeste jaoks on selline variant loomulikum kui abielu.»

Ben (26): «Ma pole veel seda õiget naist kohanud ja seetõttu ma ei usu ka abielusse. Ma pole kindel, et maailmas on olemas naine, kes mulle täiuslikult sobiks. Minu arvates on selline mõtteviis aegunud.»

Greg (25): «Ma tahan olla selline, nagu George Clooney oli enne abiellumist. Ta oli pikka aega vallaline ja tal oli alati palju austajannasid. See on mu unistus.»

Rick (28): «Ma olin pikka aega koos naisega, kelle puhul ma olin kindel, et temaga ma abiellun. Kui ma läksin ta kätt paluma, lõpetas ta meie suhte. Ma olin masenduses. Ma ei ole valmis jälle nii tõsisesse suhtesse astuma.»

Nick (23): «Ma ei kavatse küll kunagi abielluda. Ma üritan omi asju ajada ja oma elu elada. Ma tahan reisida ja karjääri teha ning ma ei taha, et abikaasa mind pidurdaks.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles