Puding või kaneelirull? Hertsoginna Catherine kübara kallal käib halastamatu aasimine!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britain's Kate, Duchess of Cambridge attends the Secretary of State for Northern Ireland Theresa Villiers' garden party at the royal residence at Hillsborough Castle, Northern Ireland, Tuesday June 14, 2016. (Brian Lawless/PA via AP) UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE
Britain's Kate, Duchess of Cambridge attends the Secretary of State for Northern Ireland Theresa Villiers' garden party at the royal residence at Hillsborough Castle, Northern Ireland, Tuesday June 14, 2016. (Brian Lawless/PA via AP) UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE Foto: Brian Lawless/AP

Cambridge`i hertsoginna Catherine lõi oma viimase kostüümi ja kübaraga kaks kärbest ühe hoobiga - kui ühed väljaanded kiidavad, et Kate kandis kümme aastat vana brokaadist mantlit, siis teised aasivad hoopis hertsoginna kübara kallal.

Eonline kirjutab, et kuigi moeikoonist kahe lapse ema Kate Middleton on aastaid kandnud stiilseid kübaraid, viib tema viimane peakate tahes tahtmata mõtted kas pudingu, kaneelirulli või hoopis vahukoore manu. 

Foto: Brian Lawless/AP

Koos abikaasa Williamiga Põhja Iirimaal Hillsboroughi lossi aiapidu külastanud Kate astus rahva ette brokaadist mantlis, mille looja on Taani disainer Day Birger et Mikkelsen ja Lock & Co kübaras. Paraku pole kübar saanud nii palju kiita, kui asjaolu, et Kate kandis jakki, mida nähti tema seljas viimati kümme aastat tagasi. 

Mida hertsoginna kübar reporteritele meenutab? Vaata humoorikaid fotosid siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles