Suur galerii: vaata telesarja «Naabrist parem» valmis kortereid

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Naabrist parem» on otse-eetris täna kell 22 ning vaatajate hääletuse ja varasemate võistluste tulemusena selgub, milline võistlejatepaar võidu võtab.

Naabrite tänavuseks tegevuskohaks olid Kaselaane tee majad, mis kerkivad vaikse ja rahuliku Nõmme piirile.

Telesaate «Naabrist parem» 2016 osalejad:

Krt 4: Grete ja Karl

Foto: TV3

Grete Lill ja Karl Kähr teevad kõigile silmad ette. Grete sõna otseses mõttes, sest tegutseb igapäevaselt grimeerijana. Karl on aga lootustandev fitness-sportlane, kes unistab treeneriametist, et ka teisi sama heasse füüsilisse vormi aidata. Praegu töötab Karl aga Põlvas ehitajana.

Saate võit aitaks Karlil ja Gretel esmakordselt oma kolme koos oldud aasta jooksul päriselt koos elama hakata. Seni on nad pidanud jagama elu Tallinna ja Põlva vahel. Nende võistlusvaim on raugematu — nad ei puhka enne, kui on teistest paremad, kiiremad ja kõige kaugemale jõudnud.

Foto: TV3

STIIL: Vintage

Krt 2: Triinu ja Tanel

Foto: TV3

Triinu Pihlak ja Tanel Aruoja peavad enda põhiliseks tugevuseks töökust, mis on neid elus jõudsalt eesmärkide poole viinud. Nad on uhked, et pole pidanud lootma teiste toetusele, vaid ise oma elule aluse panemisega hakkama saanud. Triinule ja Tanelile meeldib oma elu planeerida ning uue korteri idee oli neil valmis juba ammu enne saatesse tulekut. Nüüd on lihtsalt võimalus see teostada.

Triinu töötab Estravelis reisikonsultandina, kuid bakalaureusekraadi on omandanud TLÜs kunstiteraapia erialal. Tanel on ärikliendihaldur-tootespetsialist Floorinis ning õppinud TTÜs materjalitehnoloogiat. Mõlemad on käinud mitu suve USAs ukselt uksele raamatuid müümas ja peavad seda oma elustiili kujunemisel oluliseks etapiks.

Taneli suurimaks hobiks on fotograafia, Triinu naudib käsitööd, kunsti ja sporti. Koos on nad ehitanud oma praegusesse koju mitmeid mööbliesemeid, näiteks köögilaua, diivanilaua ja voodi.

Foto: TV3

STIIL: Skandinaavialik minimalism

Krt 3: Elsa ja Hanna

Foto: TV3

Elsa Vapper ja Hanna Allsaar on parimad sõbrannad, kelle ei ole ükski meestetöö liiga raske. Nad töötavad koos Eesti Rahvatantsu- ja Rahvamuusika Seltsis ning ootavad saatelt muuhulgas seda, et saaksid võimalikult palju aega ka tööväliselt koos veeta.

Elsa hobiks on oma tütre rõõmuks nukukleitide meisterdamine. Hanna suurimateks kirgedeks on remont ning mööbli ja ehete valmistamine, nii et fakt, et ta on pühendunud sõbranna heaks korteri remontimisele, ei olegi kuigi üllatav.

Sõbrannad on kokku leppinud, et saate võidu korral läheb kogu auhind ainult Elsale, kes peab praegu elama koos lastega üürikorteris. Uues korteris näeb Elsa võimalust saada pärast pikka ootust viimaks ometi päris enda kodu.

Foto: TV3

STIIL: Skandinaavialik maakodu stiil

Krt 1: Elerin ja Mart

Foto: TV3

Elerin Sahtel ja Mart Remmelkoor on mõlemad pärit Hiiumaalt. Elerin on õppinud sisekujundust, kuid praegu töötab tootedisainerina kosmeetikabrändile Tilk!. Mart õpib Hiiumaal kaugõppes ning töötab Tallinnas taksojuhina.

Neile meeldib teha kõike koos ja omas tempos, üks põhiline ühiselt harrastatav hobi on toidu valmistamine. Seetõttu peavad nad oma uues kodus kööki ka üheks kõige olulisemaks paigaks.

Foto: TV3

STIIL: Industriaalse ja skandinaavialiku segu — eklektika

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles