Nägu puhtaks ilma veeta

Kristina Herodes
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Telkimine annab looduses liikujale meeletu vabaduse. Miks siiski osa daame sellele vastu põtkib? Sest metsa ei kõnni meiega kaasa sooja vee ja peegliga vannituba, ilurituaalid ilma nendeta näivad aga mõeldamatult tülikad. Tühi jutt! Saab ka märksa lihtsamalt läbi – ja usu, nägu ei kuku selle tõttu küljest ära.

Naiste suurim nuhtlus on soov igal hetkel ilus välja näha. No on sellega ikka mässamist! Ja tassimist niisamuti. Kui kere värskelt vitamiine täis vitsutatud, päikesekuld palgel ja puhkusest tuju hea, ei ole igapäevast jumestamist üldse tarvis. Tõsi küll, elementaarse puhastuseta siiski ei pääse. Isegi kui näol piiskagi meiki ei pikuta, tuleb tingimata õhtul eemaldada päikesekaitsevahendid. Ja mis sa arvad, et kogu see kena kohev tolm teedel sulle niisama õndsalt lehvitab, kavatsemata kleepuda sinu suviselt higise naha külge? Hiljemalt õhtuse puhastusrituaali süsimustaks värvuvalt vatipadjalt näed, kuidas asjalood on.

Siin on kaks kõige kiiremat, kergekaalulisemat ja lihtsamat otseteed puhta palgeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles