Kodumaised disainerid kutsuvad suvisele aksessuaariõhtule

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kadri Kruus

Juba homme, 14. juunil algusega kell 18 ootavad naha- ja kotidisainer Kadri Kruus ja ehtebränd New Vintage by Kriss kõiki külalisi suvehõngulisele aksessuaariõhtule #lovethis.

Sel õhtul on moesõpradel võimalus osta väga hea hinnaga ehtebrändi New Vintage by Kriss juba hitiks saanud hõbedast ja kullatud hõbedast käevõrusid sarjast «TEEN MIS TAHAN» ning sama kollektsiooni sõnumiga sõrmuseid.

Ehtestuudios on kohal ka naha- ja kotidisainer Kadri Kruus oma eriti šeffide kottide ja nahast aksessuaaridega. Tutvuda saab suvistes värvides lemmikmudelitega (Ida ja Anna) ning uudistada seljakotte.

Kadri Kruus
Kadri Kruus Foto: Kadri Kruusi stuudio

Kodumaise ehtebrändi NVbyK disainer Kriss Eglite on juba üle 20 aasta kogunud inspireerivaid ütlusi ning mõtteteri, mis on aidanud tal oma piire avardada, kasvada või lihtsalt elu keerukamatel hetkedel jõudu andnud ja naeratama pannud. Kriss valis välja eriti ägedate naiste ütlused, mis võiksid inspireerida ka kõiki teisi. Nii ilmestavad ka Inspired kollektsiooni uusi käevõrusid ning sõrmuseid sõnumid nagu «Teen, mis tahan» ja «Kickass».

Foto: New Vintage by Kriss

Kadri Kruusi loomingus on kaasaegne disain, funktsionaalsus ja kvaliteetsed materjalid kokku segatud kire ning hoolega, mis on iseloomulikud igivanadele käsitööliste traditsioonidele. Tema aksessuaaride stiil on vastuoluline, just nagu ühe tõelise naise hingeelu.

#lovethis aksessuaariõhtu toimub NVbyK stuudios (Pärnu mnt 27-16), külalised on oodatud kell 18.00-21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles