Viis eriti motiveerivat fitnessi kontot, mida Instagramis jälgida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Selleks, et ennast õigel teel hoida, on kasulik end õiges infoväljas hoida. Selleks puhuks soovitame viite eriti motiveerivat Instagrami kontot tänu millele teed kindlasti rohkem trenni ning hoiad end hõlpsasti ka rämpstoidust eemale.

Siin need on:

Alati joogatüdruk

@nude_yogagirl

Lummav konto, mis kajastab erinevaid joogapoose, seda stiilselt mustvalgena.

Kõik on võimalik

@annavictoria

Siit kontolt leiad palju motiveerivaid trennipilte kui ka selfisid. Sekka ka edulugusid, kes on jälginud naise 12 nädalast treeningkava.

Eriti edukas treener

@massy.arias

See naine kuulub Instagrami kuulsuste hulka omades juba üle kahe miljoni jälgija.  Paberitega personaaltreeneri kontolt leiab palju nippe ja motivatsiooni.

Milline keha

@amandabisk

Endine joogaõpetaja keskendub nüüd peamiselt venitusharjutustele ning keha ja meele treenimisele. Naise heas toonuses keha motiveerib ja inspireerib hetkega.

Baleriini kergus ja graatsia

@mistyonpointe

Baleriin, kelle kontolt leiab palju poose, mille järgitegemine on ülejäänud seltskonnale ülimalt valus, kuid tema teeb seda kerguse ja graatsiaga. Ehe näide sellest, kuidas trenn viib sihile!

Vaata ka teisi tervise ja liikumisega seotud artikleid www.liigume.ee lehelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles