6-aastane tüdruk kogub uskumatute meigivideotega kuulsust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Bella-Rose on 6-aastane Austraalia tüdruk, kes on tuntud oma uskumatute meigiõpetusvideotega. Bella-Rose oskab end nii hästi meikida, et teeb paljudele täiskasvanud naistele silmad ette.

Kuigi tüdruku oskused on muljetavaldavad, on tema videod saanud ka väga palju kriitikat. Kommenteerijad on kirjutanud, et nii noor tüdruk ei peaks kunstripsmeid kandma ega oma välimust meigi abil muutma. Palju on kritiseeritud ka tema ema, kes lubab tüdrukul kõike seda teha, kirjutab RedBook.

Samas on neidki, kes leiavad, et väike tüdruk lihtsalt mängib ja seda ei saa talle pahaks panna. «Me kõik oleme noorena ema meigitooteid proovinud,» kirjutas üks anonüümne kommenteerija. «Ärge teeselge, et te pole seda teinud! See oli ju alati lõbus ja ainuke erinevus mineviku ning oleviku vahel on see, et nüüd saab neid mänge telefoniga filmida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles