Pulmakülalised paljastavad: hetk, mil saime aru, et pruutpaar ei jää kokku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Redditis jagatakse igasuguseid huvitavaid teemasid. Üks viimase aja huvitavamaid teemasid on see, et mõned pulmakülalised said juba pulmas aru, et pruutpaar ei jää kuigi pikaks ajaks kokku.

Järgnevalt on välja toodud mõned huvitavamad lood.

1. Ühes pulmas juhtus nii, et kui korraldati prooviõhtusöök, siis peigmehe ema ei suutnud pisaraid tagasi hoida, sest «tema poeg nägi õnnetu välja». Lisaks sellele alustas pruut oma pulmatõotust järgmise lausega: «Ma tean, et ma võin olla üsna kohutav inimene ja ma ei tea, miks sa minuga oled jäänud, aga alates tänasest see muutub.» Aasta hiljem see paar lahutas, seega võib vaid arvata, et pruut ei pidanud oma lubadusest kinni.

2. Üks peigmees kutsus pulma ka ühe enda naissoost tuttava, kes oli juba üsna mitmendat kuud rase. Õhtu lõpu poole pöördus pruut selle naise poole ja uuris, et kas naine ka teab, kes on tema lapse isa. Naine olevat rõõmsameelselt öelnud peigmehe nime.

3. Vahel ajab paare lahku ka see, kui nad ei suuda kompromissile jõuda. Näiteks üks paar olevat terve tseremoonia aja mossitanud ja pärast pulmi ei sõitnud nad pulmareisile, sest nad lihtsalt ei suutnud kokku leppida, kuhu minna.

4. Üks pruut palus kirikuõpetajal oma kõnet veidi muuta: «Kuni surm või lahutus meid lahutab…».

5. Ühes pulmas jäi peigmees vahele sellega, et ta hullas ühe pruutneitsiga.

6. Üks Redditi kasutaja kirjutas, et nemad mõistsid, et midagi on valesti, sest peigmees ei vaadanud tseremoonia ajal kordagi naise poole. Kas pole mitte kurb?

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

7. «Peigmees oli purjus ja pruut oli väga vihane,» kirjutas üks pulmakülaline. «Pulmakülaliste seas liikus ringi naine, kes palus kõigil panuseid teha, millal see paar lahutab. Hiljem selgus, et see naine oli peigmehe ema.»

8. Üks Redditi kasutaja meenutas oma sugulase pulma. Sugulane käis pulmapeo ajal külaliste seas ringi, tänas neid tulemise eest ja ütles, et tema ei usu, et nad kuigi pikaks ajaks kokku jäävad. Aasta hiljem nad lahutasid.

9. «Kui kirikuõpetaja küsis: «Kas sa võtad selle mehe oma…», siis pruut hakkas südamest naerma ega suutnud enam lõpetada. Alguses oli see naljakas, aga asi muutus väga kiirelt ebamugavaks. Nad olid koos umbes aasta.»

10. Üks pruut korrutas peigmehele juba enne pulmi ja pulmade ajal, et tema ei taha, et talle pulmatorti näkku visatakse. Naine olevat meest ähvardanud, et kui mees peaks seda tegema, siis ootavad neid ees tõsised probleemid. Mees viskaski naisele torti näkku. Naine lasi abielu tühistada.

11. Ühes pulmas pidas pruutneitsi kõnet ja ütles peigmehele: «Aseta oma kasi enda abikaasa käe peale. Pea seda hetke meeles, sest see on viimane kord, kui sina oled selles suhtes pealpool.» Peigmees tõmbas oma käe ära, irvitas ja ütles: «Päris ongi.»

12. Ka üks pruut kirjutas, millal tema mõistis, et see suhe ei kesta kaua. Nad olid juba oma tõotused ära öelnud ja paari pandud, kui peigmees ütles muiates: «Kui sa nüüd mind maha jätad, siis ma saan pool kõigest, mis sul on.» Pruut kirjutas, et ta oli nii šokeeritud sellest, et ei suutnud edasi liikuda. Peigmees märkas seda alles siis, kui ta oli nende autoni jõudnud ja hüüdis pruudile, et see tempot tõstaks. Nad olid koos kolm aastat, kuid pruudi hinnangul oli see aeg liiga pikk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles