Seitse sotsiaalmeedia surmapattu, mille tõttu oled sa ilmselt vallaline

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ühest küsitlusest selgus, et umbes pooled meestest ja naistest on pärast seda loobunud kellegagi kohtingule minemast, kui nad on visanud pilgu potentsiaalse partneri sotsiaalmeedia lehekülgedele.

Samas uuringust, mille viis läbi kohtinguportaal The Inner Circle, selgus, et ligi kolmveerand vallalistest seda ka kindlasti teeb – enne kohtingule minemist vaatavad nad läbi teise inimese Twitteri, Facebooki ja Instagrami kontod. Niisiis, kui sa ei taha igavesti vallaline olla, tasub järgida neid Female Firsti nõuandeid.

1. Hoidu ekstreemsetest poliitilistest sõnavõttudest. Ükskõik, mis on sinu poliitilised vaated – hullumeelselt neid sotsiaalmeedias pidevalt väljendada tõukab inimesi sinust eemale. Kuigi paarid, kel on erinevad poliitilised vaated, saavad olla koos õnnelikud, siis tõenäoliselt on see midagi, mida nad avastasid, kui olid juba armunud ning sel hetkel see enam nii väga ei lugenud.

2. Krüptilised staatused. Kui sinu postitus jääb segaseks ja arusaamatuks, juhtuvad järgmised asjad: teised vallalised arvavad, et sulle meeldib mängida mõistatamismänge, sa oled liiga enesekeskne või otsid tähelepanu. Ükski neist pole hea mulje, mida jätta.

3. Miljonid mängukutsed. See on üks tüütumaid asju – miljonid mänguteated ja –kutsed. See jätab mulje, et sul on igav, sulle meeldivad lapsikud mängud ja sulle meeldib inimestele pinda käia. Enamik inimesi ei otsi kaaslases neid omadusi.

4. Enesekesksus. See näitab, et sa hoolid vähem hetkes elamisest ja pigem sellest, kuidas sa välja paistad. Kes tahab olla kaaslasega, kes ei tahagi päriselt nendega koos olla? Kohtingukaaslane tahab näha, et sa vaatad talle otsa, mitte oma telefoni.

5. Twitterivaidlused. Kui miski sind Twitteris ärritab, siis loobu selle inimese Twitteri-konto jälgimisest. Ilmselgelt ei jaga te maailmavaateid. Nendel on õigus oma arvamusele nii nagu sinulgi – aktsepteeri, et te olete erinevad ja liigu edasi. Avalikud vaidlused jätavad sinust vihase inimese mulje, kes ei suuda minna kompromissidele.

6. Grammatikavead. Kui sa tahad endast jätta asjaliku ja karjäärihuvilise inimese mulje, aga samal ajal näitavad sotsiaalse meedia kanalid su tõelist palet, siis igaüks, kes on mõelnud sinuga kohtamise peale, arvab, et sa oled võlts teeskleja, kel pealegi puudub elementaarne intellekt.

7. Pidevad staatuseuuendused. Kui sa pidevalt Facebooki postitad, siis palju aega jääks sul potentsiaalse partneri jaoks? Kas sina tahaksid olla koos kellegagi, kes pidevalt teie tegemistest internetti ülevaadet teeb? Mitte eriti, eks ole. Mõned asjad elus on mõeldud jääma privaatseks. Kui sa midagi postitad, veendu, et see on tõesti ka huvitav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles