Millised naised seksivad kõige rohkem?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt on paljud meist kuulnud hirmutavaid lugusid sellest, et pärast abiellumist kaob suhtest seks. Kas see on iga abielu puhul nii või on tegemist vaid müüdiga?

Iga abielu on teatavasti erinev ja teie voodielu võib olla igati korras, kuid värske uuring näitas, et on teatud grupp abielunaisi, kes seksivad teistest rohkem. Florida State'i ülikooli teadlased viisid läbi uuringu, milles osales 278 abielupaari. Uuringust selgus, et õnnelikumad, rahulikumad ja meeldivamad naised seksivad teistest rohkem, kirjutab Cosmpolitan.

Abielupaaridel paluti kahe nädala vältel pidada seksipäevikut, lisaks sellele tegid nad mitmeid isikuomadusi hindavaid teste. Igat seksuaalvahekorda paluti osalejatel hinnata seitsme palli skaalal.

Keskmiselt seksisid abielupaarid 14 päeva jooksul 2-3 korda, ent need paarid, kus naised olid rahulikuma loomuga, seksisid rohkem. Iseloomuomadused mängisid rolli ka selles, kuivõrd rahul paarid oma voodieluga olid. Närvilisemad ja muretsevad abielupaarid ei olnud seksiga kuigi rahul võrreldes rahulike ning lõõgastunud paaridega. 

See, millised olid meeste iseloomuomadused, ei mõjutanud seda, kui sageli abielupaar seksis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles