Segane lugu: Amber Heardi on süüdistatud lähisuhtevägivallas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Heard ja Johnny Depp.
Amber Heard ja Johnny Depp. Foto: LuMarPHOTO/AFF/PA Images

Amber Heardist on viimasel ajal palju juttu olnud, sest noor näitlejanna süüdistab oma abikaasat Johnny Deppi lähisuhtevägivallas. Nüüd tuli välja, et Heard on varemgi taolises olukorras olnud, ent mitte ohvrina.

2009. aastal leidis Seattle-Tacoma lennujaamas aset juhtum, mis lõppes Heardi arreteerimisega. Sel ajal oli näitlejanna suhtes Tasya van Reega. Nad läksid lennujaamas vaidlema ja Heard haaras oma tüdruksõbrast kinni ning lõi teda, kirjutab Cosmopolitan.

Heard arreteeriti ja ta pidi ilmuma kohtu ette. Sel ajal antud juhtumit pikalt ei uuritud, kuigi kohtunik hoiatas, et süüdistaja võib seda juhtumit üle vaadates asja edasi kaevata. 

Heard ja Depp tutvusid 2011. aastal filmi «Rummipäevik» võtetel. Selle aasta maikuus süüdistas Depp Heardi vägivallas ja ta esitas tõenditena ka fotod, kus naise näol oli mitmeid sinikaid. Väidetavalt on Heard aastaid kannatanud vägivalla all. Depp ja Heard on abielus olnud 15 kuud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles