Pildid: naine lasi lahutuse puhul rindu suurendada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sharon Perkins.
Sharon Perkins. Foto: /Caters News Agency

50-aastane Sharon Perkins otsustas oma abielulahutust omapärasel moel tähistada: ta otsustas lasta oma rindu suurendada. 

Perkinsi rindade suuruseks oli 34D ja nüüd on selleks 32 MM, mis on hetkel teadaolevalt Suurbritannia suurim rinnapartii. Perkinsit see aga ei rahulda, sest tema soovib oma rinnapartiid veelgi suuremaks teha. 

Kolme lapse ema rinnaimplantaadid olid niivõrd suured, et need tuli tellida USAst. Implantaadid kaaluvad üle kolme kilogrammi. 

Perkins enne rinnaoperatsiooni (Caters)
Perkins enne rinnaoperatsiooni (Caters) Foto: /Caters News Agency

Perkins oli alati unistanud suuremast rinnapartiist, kuid tal polnud operatsiooni jaoks raha. Pärast lahutust sai ta seda endale aga lubada. Võrdluseks võib öelda, et tema endine abikaasa ostis endale lahutuse puhul uue auto. 

Perkinsi uus kaaslane, 50-aastane Carl Hamilton on naise rinnapartiiga väga rahul ja on rindu nimetanud lausa oma «parimateks sõpradeks». Nad plaanivad abielluda, kuid enne seda tahaks Perkins oma rindu poole suuremaks teha lasta. 

(Caters)
(Caters) Foto: /Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles