Naine sai sünnitusel tõeliselt suure üllatuse osaliseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui Koto Nakamura läks sünnitama, ootas ta üle kõige seda, et saaks kohtuda oma pisitütrega, kellele oli nimeks valitud Hinata. Austraalias elav paar oli tütrele valmis seadnud toa, mis oli üleni roosa. Sünnitusel sai aga naine tõeliselt suure üllatuse: sündis hoopis poiss!

«Ma arvasin, et teised teevad nalja,» sõnas Nakamura. «Ma olin sõnatu ega suutnud seda uskuda enne, kui nägin beebi alakeha.» Sünnitusi jäädvustav fotograaf Jessica Jackson jäädvustas Nakamura üllatuse ka fotole ja see on hakanud nüüd internetis levima, kirjutab Good Housekeeping.

«See oli üks imelisemaid hetki – tõeline tunnete virrvarr vaid mõne lühikese minuti jooksul,» ütles Jackson. «Šokk, ärevus, õnn ja kergendus. Seetõttu ongi sündide jäädvustamine nii oluline. Kujutage ette, kui see laps kasvab suureks ja vanemad räägivad talle seda lugu ning näitavad neid pilte.»

Kuigi fotol on näha, et Nakamura oli uudist kuules lausa šokis, on ta nüüd uhke ema pisikesele poisile, kes sai nimeks Taiga, mis tähendab jaapani keeles «suur ja lahke». 

«Ma olin paar sekundit šokis, aga siis polnud enam tähtsust, kas see on poiss või tüdruk,» sõnas õnnelik ema.

A photo posted by @ittybittyphotographytas on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles