Marina Kaljurand kannab Diori peaminister Rõivase heakskiidul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galerii: Kirev seltskond ERKI Moeshowl 2016. Moelooja Ülle Pohjanheimo ja välisminister Marina Kaljurand
Galerii: Kirev seltskond ERKI Moeshowl 2016. Moelooja Ülle Pohjanheimo ja välisminister Marina Kaljurand Foto: Viktor Burkivski

Välisminister ja presidendikandidaadi kandidaat Marina Kaljurand (53) on võtnud üle Kristiina Ojulandi trendi kanda ülikallite brändide kotte.

Marina Kaljurand rääkis Briti-Eesti Kaubanduskoja suursündmusel Executive Women´s Dinner, et tal Taavi Rõivase heakskiit: "Hakkasingi mõtlema, et kas ma siis ei tohiks sellist käekotti omada. Meie valitsusjuht, peaminister Taavi Rõivas oli üks esimesi, kes seda kritiseerivat uudist nägi. Ta võttis minuga ühendust ja ütles, et ta ei ootagi oma ministritelt midagi vähemat," rääkis naine kõnes, et oli peaministrile tänulik.

Lisaks Diori brändile fännab Kaljurand ka kodumaist disaini, hakates silma ERKI Moeshowl ja ehtides end aeg-ajalt KUMA Design liblikaga. 

Refereeritud artikli täistekst ajakirjas Kroonika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles