USA populaarseim kaalulangetussaade sattus politsei uurimise alla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Trae Patton/AP

Los Angelese politsei (LAPD) on asunud uurima, mis toimub USA populaarseima kaalulangetussaate «The Biggest Loser» telgitagustes. Politseil on põhjust arvata, et saates osalejad peavad võtma ravimeid, muuhulgas ka illegaalseid, mis aitaksid kaalulangetusele kaasa.

LAPD pressiesindaja sõnas, et nad on asunud uurima väiteid, millele hetkel pole veel alust leitud. Praegusel hetkel ei plaani politsei asja kohta ka rohkem infot avaldada, kirjutab RedBook Magazine.

Maikuus väitsid mõned saate endised osalejad, et treener Bob Harper ja tema assistent pakkusid neile tihtilugu erinevaid ravimeid. Endiste osalejate väitel juhtus sageli nii, et mõned osalejad võtsid erinevaid ravimeid segamini ja siis oksendasid tualetis. Samuti väitsid nad, et saates kaasa löönud arst dr Rob Huizenga julgustas erinevate ravimite võtmist. Tänaseks on aga arsti puudutanud süüdistused tagasi võetud.

Saate tootnud firma andis omalt poolt välja pressiteate, milles nad väidavad, et seavad osalejate tervise ja heaolu alati esikohale. «Osalejatele öeldakse kohe alguses, et selles saates ei tule kõne allagi kaalulangetust soodustavate tablettide võtmine. Me ei tolereeri illegaalsete ainete tarbimist, lisaks sellele on meil veel mitmeid reegleid, mis on mõeldud osalejate turvalisuse tagamiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles