Gorillapuuri kukkunud poisi ema: õnnetusi juhtub

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cincinnati loomaaeda on gorillade kuju juurde toodud Harambe mälestuseks lilli.
Cincinnati loomaaeda on gorillade kuju juurde toodud Harambe mälestuseks lilli. Foto: WILLIAM PHILPOTT/REUTERS

Viimasel ajal on meedias palju juttu olnud ühest juhtumist, mis leidis aset Cincinnati loomaaias. 4-aastane poiss kukkus gorillapuuri ja kuigi gorilla, 17-aastane Harambe, ei rünnanud poissi, arvati siiski, et ta võib poisile ohtlik olla ja loom pandi magama.

See lugu on saanud palju tagasisidet. Leidub neid, kes süüdistavad loomaaeda taolise otsuse pärast, sest loom ei teinud lapsele ju liiga. Leidub neid, kes süüdistavad hoopis poisi vanemaid, kes ei hoidnud oma lapsel piisavalt silma peal, kirjutab Good Housekeeping.

On loodud isegi veebilehti, mis nõuavad, et poisi vanemad vastutaksid selle eest, et üle 200 kilogrammi kaaluv gorilla nende hooletuse tõttu magama pandi. Üks taoline üleskutse on kogunud juba üle 345 000 allkirja.

Nüüd on aga sõna võtnud poisi ema Michelle Gregg, kes otsustas sotsiaalmeedias enda kaitseks välja astuda.

«Tahan tänada kõiki, kes on mõtete ja palvetega meid toetanud. Meie jaoks ilusalt alanud päev sai niivõrd hirmutava lõpu. Kui olete uudiseid jälginud või sotsiaalmeedias seda lugu märganud, siis teadke, et see oli minu poeg, kes gorillapuuri kukkus. Jumal kaitses mu last, kuni ta sealt puurist päästeti. Mu pojaga on kõik hästi, ta sai vaid kerge peapõrutuse ja mõned kriimustuses... kõik luud-kondid on terved ja sisemisi vigastusi pole. Meil on kombeks kiirelt kritiseerida teisi vanemaid ja neid hukka mõista, sest nad ei jälgi kogu aeg oma laste tegevust. Igaüks, kes mind teab, teab sedagi, et ma hoian oma lapsel alati silma peal. Õnnetusi juhtub, aga mul on hea meel, et õiged inimesed olid õiges kohas. Tänan kõiki, kes mind ja mu poega aitasid ning ennekõike tänan jumalat, et ta meid kaitses.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles