Kui soovid oma voodielu privaatsena hoida, ära teleri ees seksi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahel on tore magamistoa asemel seksida mõnes muus toas, kuid telekatoas ei tasuks vahekorras olla, vähemalt mitte juhul, kui sul on nutiteler.

Laura Higgins, usaldusliini Revenge Porn Helpline looja, ütles, et tema on oma töös kokku puutunud paariga, keda filmiti seksimas ilma, et nad ise oleksid seda teadnud. Hiljem selgus, et video tehti läbi nutiteleri, kirjutab Cosmopolitan.

«Üht paari filmiti nende elutoas läbi nutiteleri ja seda tegi inimene, kes oli nutiteleri üle kontrolli saavutanud. Filmitud videolõik laeti ühele veebilehele üles ja kõik võisid seda vaadata,» sõnas Higgins. Paar sai sellest videolõigust teada alles siis, kui nende sõbrad selle juhuslikult avastasid.

«Ohvritel polnud aimugi, et keegi filmis neid. Nad polnud isegi kunagi taolisi videoid teinud ja video juures polnud õnneks ka nimesid, mis oleksid neid selle tegemisega sidunud,» rääkis Higgins. Ta lisas, et keegi polnud selle paariga ka ühendust võtnud, neid ei ähvardatud ja neilt ei nõutud raha. «Meie järeldus oli, et see oli juhuslik rünnak,» nentis Higgins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles