Põhjus, miks silmaümbruskreemi tuleb panna imevähe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Peale selle, et silmaümbruskreem on hirmkallis, on veel üks oluline põhjus, miks ei tohiks selle pealekandmisel liiale minna.

Kes veel ei teadnud, siis silmaümbruskreemi tuleks silmaümbrusnahale kanda pigem hommikuti ja mitte õhtuti, sest muidu võivad silmad olla hommikuks veidi turses, kirjutab Pure Wow. Veel on oluline, et kreemi ei kantaks silmade ümber rohkem kui ühe hernetera suurune tilgake ehk pool hernetera kummagi silma ümber. 

Kui kreemi panna liiga palju, satub osa kreemist ripsmetele ja iga pilgutusega kandub osa sellest silma. See võib mõjuda silmadele ärritavalt ja irooniliselt põhjustada ka silmaümbruse tursumist, mida ju kreemiga soovitakse vähendada.

Silmaümbruskreemi korrektseks pealekandmiseks tupsuta kreemitilk sõrmeotsaga silma alla suunaga silma sisenurgast väljapoole. Lase veidi imbuda ja oledki valmis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles