Neli asja, mida emaks saanud naised ei tohiks enam kanda

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kusmic
Kristina Kusmic Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Kristina Kuzmic tabab oma videos naelapea pihta, kui ta kirjeldab asju, mida ükski naine ei tohiks enam emaks saades kanda.

Kas te arvasite, et ta annab nimekirja riietusesemetest, mida ei tohiks selga panna? Oh ei!

Kristina loetleb hoopis neli asja, mille raskust ei tohiks värsked emad oma õlul kanda.

  1. Teiste inimese ootused. Sind ümbritseb tõenäoliselt kümneid inimesi, kel kõigil on oma arvamus selle kohta, kuidas sa peaksid oma last kasvatama. «See on kohutavalt häiriv – nagu kannaks seljas traatidega toestatud push-up rinnahoidjat!» ütleb Kuzmic. «Ja kes üldse paneb metalli rinnahoidjatesse!? Parim osa päevast on see, kui sa saad rinnahoidja seljast heita ja lõpuks hingata.» Täpselt sama soovitab ta teha ka kõigi nende ootustega, mis noorte emade õlgadele pannakse.
  2. Teesklemine, et sul on kõik kontrolli all. Sellist teesklemist võrdleb Kristina enda keha sädelusega katmisega – kui sa kord juba oled end litritega üle valanud, ei saa sa sellest enam kunagi lahti, kuna sa pead justkui vastama endaloodud imidžile. «Ära teeskle! Ma olen sinuga aus: teesklemine ei näe su seljas hea välja. Aga tead, mis su selga hästi sobivad? Vead!»
  3. Süütunne. Öeldakse, et süütunne on osa emaks olemisest ja kõik emad tunnevad seda – järelikult on see normaalne? «Kunagi olid ajad, kui me kandsime kõik paksust riidest juuksekumme – kas see oli seetõttu õigustatud käitumine?» küsib Kristina. «Ei! See oli vale! Nii on ka süütundega.»
  4. Uhkus ja edevus. Pärast seda, kui enne hommikukohvi on sinu peale pissitud, kakatud ja oksendatud, ei ole su elus edevusele ruumi. «Ei ole maailmas piisavalt Botoxit, mis muudaks fakti, et sa kannad oma õlal beebikakat. Su riideid katab nii palju kehavedelikke, et sa võid neid juba kui aksessuaare vaadelda,» soovitab Kristina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles