Üheksa geniaalset suvenippi lastevanematele

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

BuzzFeed on teinud valiku kõige geniaalsematest nippidest, mis muudavad iga lapsevanema jaoks suve sujuvamaks ja toredamaks elamuseks.

  1. Randa minnes võta mähe ning peida oma väärtuslik kraam sinna sisse ja mässi see kokku, nagu oleks tegu kasutatud mähkmega. Keegi ei varasta sul enam rannas kunagi midagi ära!
  2. Et saada jalgade küljest ära sinna kleepunud niiske liiv, hoia randa minnes käepärast beebipuuder.
  3. Kui plaanis õhtul langevaid tähti vaadata või jaanitule ääres mõnuleda, aga rohi on niiske, puhu täis lastebassein ning viska tekid sinna sisse. Mõnus äraolemiskohake!
  4. Paberist muffinivorme saad mitmel viisil ära kasutada – kui istutad sinna sisse jäätise, siis sulades ei määri see käsi. Kui pöörad pabervormikese teistpidi ning suskad sellest läbi kõrre, katab see hästi ära joogiklaasi ning takistab putukatel-mutukatel morsi sisse ronida.
  5. Riidekapis suurpuhastust tehes ära viska kulunud lina minema, vaid vii see õue. Anna lastele värvid kätte ning voila! Hiiglaslik lõuend!
  6. Auto pagasiruumis saad hästi korda luua, kui kasutad kingakotti. Selle paljud sahtlid on ideaalsed, et mahutada kõik suvisteks väljasõitudeks vajaminev ning kui kinnitad selle seljatoe külge, on kõik kenasti käepärast.
  7. Kui sa tahad jääkasti, kus hoida jooke jahedana, kasuta jää asemel sügavkülmast võetud veepomme. Nii ei ole sul jää sulades ämber vett täis, mis on ideaalne kõrrejookide ja muude jookide jaoks, mis on tetrapakendites.
  8. Kihelevate sääsepunnide leevendamiseks sobib hästi õunaäädikas. Selleks sobib ka tilgake sidrunimahla.
  9. Pikemale reisile minnes paki lapsele kaasa üks riietekomplekt päeva kohta ning pakenda see eraldi kilekotikesse. Nii saad selle kergelt kätte ning ei pea hommikuti pead riietemurega vaevama. Samuti ennetab see liigse träna kaasavedamist ning hiljem saab kilekottidesse pakkida mustaks saanud riided, mis tagasi koju pessu vaja viia.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles