Neli edukat eestlannat jõudsid mainekasse nimekirja (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoli Hindriks
Karoli Hindriks Foto: Peeter Langovits/Postimees

Naised on jätkuvalt juhtide ja ärimaailma liidrite hulgas tugevalt alaesindatud. Nii näiteks selgub Euroopa Startup Monitori uuringust, et vaid 15 protsenti Euroopa idufirmadest on naiste asutatud.

Berliinis asuv startup’i projekt The Hundert püüab edukatele naistele idufirmade maailmas valgust heita, kirjutab Forbes. Nende viimases väljaandes on nad loetlenud sada kõige edukamat naist startup’ide maailmas ning nende hulgas on ka meie oma kaasmaalasi.

Need on naised, kes on vallalised, noored emad, pereinimesed, läbikukkunud ettevõtjad, kes on uuesti jalule tõusnud ja nii edasi. Just see rikastav erinevus saadab signaali, et naisjuhid ei pea olema kõik ühest puust treitud.

Eestlannadest on inspireerivate eeskujudena välja toodud Kaidi Ruusalepp (Funderbeam), Triinu Mägi (Neura), Ülane Vilumets (Like a Local Guide) ja Karoli Hindriks (Jobbatical).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles