ERKI Moeshow pop-up pood avatakse juba sel laupäeval

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI moeshow 2016 vol3
ERKI moeshow 2016 vol3 Foto: Taaniel Malleus

ERKI Moeshow kauaoodatud finaalsündmus toimus Kultuurikatlas küll möödunud nädalavahetusel, kuid juba tuleval laupäeval avaneb moegurmaanidel võimalus disainerite loominguga lähemalt tutvuda. Nimelt avatakse 28. mail Solarise Keskuse aatriumis  hüpikpood, kus saab veelkord nautida lavalaudadele astunud disainerite töid.

Pop-up pood on ideaalne võimalus moeshow’l üles astnud kollektsioone oma silmaga näha ja katsuda. Lisaks on üritusel kohal kõik disainerid, kellega saab soovi korral otse suhelda ning loomingu kohta rohkem uurida. Loomulikult saab igaüks huvi korral oma garderoobi moeloojate verivärske disainiga ka täiendada.

Kõikide kollektsioonidega on võimalik tutvuda 28. mail alates 12.00 kuni 16.00. Kohal on kindlasti ka Mariliis Niine selleaastase ERKI võidutööga «LEg GOdt»!

ERKI Moeshow on Eesti Riiklikust Kunstiinstituudist välja kasvanud Eesti suurim avalik üheõhtune moeüritus, mis toimus tänavu juba 29. korda. Pikkade tegutsemisaastate jooksul on lavalaudadelt läbi käinud palju isikupäraseid moeloojaid ja nende disaine ning ERKI Moeshow on kujunenud Eesti moeloojatele asendamatuks hüppelauaks.

Vaata tiiserit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles