Šveitsi kohus ei andnud 71-aastasele naisele ja 21-aastasele mehele abiellumisluba

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Šveitsi Vaud´i kantoni kohus ei andnud abiellumisluba paarile, kelle vanusevahe on 50 aastat.

71-aastase šveitslanna 21-aastane kihlatu pärineb Tuneesiast, mille tõttu Šveitsi võimud arvavad, et paari vahel ei ole armastust, vaid mees tahab Šveitsi elama asuda, edastab The Local.

Šveitsi pensionär sõnas väljaandele 20 Minutes, et ta kohtus oma 21-aastase poiss-sõbraga intrenetis, kui mees oli 18-aastane.

«Meile mõlemale meeldib räpp ja metsas jalutamine. Meil on elust samasugune arusaam ja ühesugused unistused,» sõnas pensionär, kelle eelmine mees oli temast 13 aastat noorem.

Paar kohtus esmaskordselt silmast silma möödunud aasta augustis, kui naine oli viiepäevasel külaskäigul Tuneesias. Paar edastas siis Tuneesias resideeruvale Šveitsi suursaadikule palve, et nad soovivad abielluda.

Šveitsi kohus lükkas selle palve tagasi teatades, et «tegemist on pettusega, mille eesmärgiks on sisseränne».

Šveitsis seaduse kohaselt tuleb abielluda soovival paaril esitada võimudele vastav palve, siis uuritakse paari tausta ja seda, kas nad vastavad abiellumistingimustele. Saades jaatava vastuse, saab paar abielluda.

Noor tuneeslane sõnas, et 50 aastane vanusevahe ei ole tema jaoks probleemiks.

«Ma ei soovi saada lapsi. Armastan seda naist ja tahan temaga koos elada,» teatas tuneeslane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles