Kas saad inimest hüpnotiseerida end armastama?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida inimesed sinu vastu tunnevad, on mõningal määral enda teha. Saad mõjuda meeldivana ja vastupidi. Lõpuks on aga kõigil valikuvõimalus - kas jääda või lahkuda -, seega ei saa teist isikut täielikult kontrollida.

Nõustaja ja hüpnoterapeut Debi Berndt kirjutas portaalis yourtango.com, et talle esitatakse ameti tõttu sageli veidraid küsimusi ning kõige tavalisem neist on: «Ma armastan üht inimest ja tahan teada, kuidas teda hüpnotiseerida, et ta mind vastu armastaks.»

Palju võib kuulda veetluse seadusest, kuid lisaks sellele kehtib ka muundumise seadus. Kui usud sisimas millessegi, võid panna ka teisi sama uskuma. Tegelikult on enda kaaslastele võimalik saata alateadlikke sõnumeid: «Ma olen see, keda otsid,» või «jookse, kuis jaksad – mul on probleeme.»

Kuidas see toimib? Suhtled enda partneritega alati alateadlikult sellest, mida arvad endast ja temast. Paraku ei usu enamik sügaval sisimas endast just parimat. Saadetakse vaevu hoomatavaid sõnumeid enda madala väärtuse ja enesehinnangu kohta ning siis mõeldakse, et nähti küll hea välja, aga miks kaaslane ometi teist korda välja ei kutsunud?

Mees ilmselt mõtles, et kaaslane oli väga kena, kuid mingil põhjusel teadis seejuures, et naine pole talle piisavalt hea. Kohtingueksperdid võivad rääkida, mida kohtamisel valesti tehti, kuid veetlus tuleb 99 protsendi ulatuses seestpoolt.

Väljanägemisel on väga vähe tegemist põhjusega, miks kedagi armastatakse. Tegutsed suhteskeemi järgi, mille õppisid nooruses ning kordad endale teadmata sama mustrit üha uuesti. Seega, kui sinu uskumused armastusest ja vastassugupoolest pole kuigi positiivsed, siis kiindud järjepidevalt inimestesse, kes neile uskumustele vastavad.

Viimastes tuleb sul aga pidevalt pettuda ning pärast südamevalu leiad, et sa lihtsalt ei meeldinud talle eriti ja püüad välja mõelda, kuidas end parandada saaksid.

Seega, mis sõnumeid saadad sina enda kaaslatele? Jälgi, kuidas inimesed neile reageerivad. Kas nad jumaldavad sind või jooksevad pärast paari kohtumist minema? Inimesed kohtlevad sind nii, nagu end sisimas tunned. Vahel jõuab sõnum kohale juba esimese viie minutiga ning teistel õnnestub inimest veidi kauem ära petta. Ning edastatud sõnumitest pole sa ilmselt teadlikki.

Paljud hüpnotiseerijad võivad väita, et teevad su vastassoo jaoks vastupandamatuks, kuid nende võtted töötavad vaid ajutiselt. Mõne aja pärast langed lõpuks tagasi enda ebakindluse lõksu.

Kuid muutes suhtumist endasse sügavamal tasandil, ei meeldi sulle lõpuks enam need isikud, kes sind vastu ei armasta. Imestad, miks olid enda eksis nii kinni ning lõpuks usud, et väärid palju rohkemat.

Enda sisemisi veendumusi saad mõjutada enesehüpnoosiga. Lõdvestunud meeleseisundis kuulatavad positiivsed sõnumid jõuavad alateadvuseni tuhat korda edukamalt kui lihtsalt kinnituste lausumine. Ühe kuni kolme kuuga kujundad ümber enda armastuse skeemi.

Kõigepealt tuleb hüpnotiseerida ennast uskuma, et oled suurepärane, mille järel hüpnotiseerid sama ideega kõiki, keda kohtad. Kui sisimas end tõesti hindad, nõustuvad sinuga ka ümbritsevad inimesed. Seega on võimalik hüpnotiseerida kedagi end armastama, kõigepealt tuleb vaid iseend hüpnotiseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles