Kuidas reageerivad erinevad tähtkujud petmisele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Petmine on üks hullemaid asju, mis võib armusuhte kiiresti hävitada. Kui sind on petetud, siis sa ei saa suurt midagi muuta, kuid sa saad kontrollida, kuidas sa sellele reageerid.

Iga inimene on erinev ja me käitume erinevates olukordades omamoodi. Kui sa aga tead, kuidas erinevate tähtkujude esindajad petmisele reageerivad, siis on sul kindlasti lihtsam ka oma kaaslasi mõista, kirjutab YourTango.

Jäära jaoks on ausus ja avameelsus väga olulised ning need, kes teda alt veavad, peavad arvestama, et kättemaks võib olla üsna tõsine. Jäär ei kavatse suud kinni hoida: ta räägib kõigile, kuidas sa talle haiget tegid.

Sõnnile ei tasu haiget teha, sest kui see peaks juhtuma, tahab ta sulle samaga vastata. Sõnn peab pikalt viha ja võib aja jooksul välja mõelda väga salakavala kättemaksuplaani. Sa ei oska aimatagi, mis sind ees ootab.

Kaksikud elavad oma viha välja sinu isiklike asjade arvelt. Kui sul on midagi väärtuslikku, hoia seda Kaksikutest eemale, kui sa oled talle liiga teinud. Kui Kaksikud on endast väljas, siis ei saa miski teda peatada.

Vähk hoolitseb selle eest, et sa tunneksid end pärast petmist ikka väga-väga halvasti. Kui keegi on Vähile kunagi väitnud, et sa oled hea inimene, siis nüüd otsib Vähk nende kontaktid üles ja annab neile teada, milline pettumus sa tegelikult oled.

Lõvi ei tasu petta, sest kui sa seda teed, hävitab Lõvi su elu täielikult. Lõvi tahab, et võim oleks alati tema kätes, seega ta on vihasena eriti ohtlik vastane. Lõvi oskab ebaõiglust enda huvides ära kasutada.

Neitsi võib esialgu end veidike süüdi tunda, sest ta arvab, et tema tegi midagi, mis ajendas sind teda petma. Aga kui ta saab sellest tundest üle ja taipab, et tema pole milleski süüdi, siis kustutab ta su täielikult oma elust ja ilmselt viib su lemmikkella pandimajja.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Kui Kaalud on üle saanud esimesest šokist, siis leiab ta kiirelt mooduse, kuidas sind kannatama panna. Kaaludele meeldib lõbutseda ja seekord lõbutseb ta sinu kulul.

Skorpion võib alguses jätta mulje, et tal on kõik hästi. Selline reaktsioon võib tema vastase segadusse ajada, ent samas tekitab ka kergendust, sest sulle tõesti tundub, et ta pole su peale pahane. Tegelikult haub ta salamisi plaani, kuidas sulle kätte maksta.

Kui Ambur on haiget saanud, ei kavatse ta sinuga emotsionaalseid vestlusi pidada. Ta ei taha, et näeksid teda nutmas, seega ta lihtsalt lahkub ja jätab su üksinda. Võid üsna kindel olla, et sa ei kuule temast enam kunagi.

Kaljukits ei taha anda oma vaenlastele võimalust enda elu ja õnne kontrollida. Selle asemel, et mineviku üle mossitada, maksab Kaljukits teistele kätte nii, et muudab oma elu imeheaks, lausa kadestamisväärseks. Kindlasti annab ta sulle ka märku, et sa ei ole tema jaoks enam üldse oluline.

Veevalaja laseb ohvril oma viha tunda, kuid õnneks mitte kuigi pikalt. Petmisest kuuldes läheb ta kindlasti endast välja, aga kui ta on oma emotsioonid välja lasknud, siis võib ta muretult minema kõndida.

Kalad on väga emotsionaalne tähtkuju ja ta veedab vähemalt nädala kodus nuttes, kui teda on petetud. Ent kui kurbus on üle läinud, tuleb asemele viha, mis võib Kalade vastastele üsna palju haiget teha. Lõpuks käitub ta aga nii, nagu midagi polekski juhtunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles