Kadi Lambot: olen alati lahkunud õigel ajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi Lambot ehitustandril. Praegu seisab siin karkass, aga juba uue aasta alguseks saab sellest moodne tervise- ja heaolukeskus.
Kadi Lambot ehitustandril. Praegu seisab siin karkass, aga juba uue aasta alguseks saab sellest moodne tervise- ja heaolukeskus. Foto: Tairo Lutter

Vähe leidub neid, kes on julgenud korraliku kiirusega kihutavalt suurelt rongilt maha hüpata. Sest eales ei tea, mis sellele järgneb. Kadi Lambot on julgenud hüpata, korduvalt. (Tähelepanu: ärge tehke seda sõna-sõnalt järele! Rongi on siin mõeldud ülekantud tähenduses, metafoorina.)

Kui te nüüd esimese hooga mälu pingutate, et oot-oot, kus ja millega seoses olete Kadi Lamboti nime varem kohanud – «Ja-jaa, kas mitte Evelin Ilves polnud üksvahe Lambot?»; jah, oli küll –, siis lubage end aidata: ta on olnud Hans H. Luige meediaimpeeriumi ajaleheüksuse juht ja Oliver Kruuda piimatööstuse juht ning enne seda haigekassas ühel võtmekohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles