Sven Mikser: perekond on kõige olulisem

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Mikser
Sven Mikser Foto: Mihkel Maripuu

Poliitik Sven Mikser (37) pidas naisega pikalt aru, enne kui otsustas sügisel Eesti Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ohjad haarata - sest perekond on tema jaoks kõige olulisem, kirjutab Kroonika.

Sveni ja tema Eesti Keele Instituudis terminoloogina ja justiitsministeeriumis referendina töötava elukaaslase Mari Vausi (36) peres kasvab nimelt 4-aastane tütar Reena, kellele isa tahab õhtuti unejuttu lugeda.

Sven tunnistas, et elutunnetus ja ajakasutus on lapse saamisega kindlasti muutunud ning elav energiline laps nõuab erakordselt palju aega ja tähelepanu, mis on teinekord ka üsna väsitav. «Sellist iseendasse vaatamise aega, mil saaks asju pikemalt läbi mõelda, jääb palju vähemaks,» tõdes ta, lisades, et elu on läinud siiski kiiremaks ka töistel põhjustel.

«Ühest küljest oleks kindlasti tore, kui oleks rohkem aega, aga kui ühel hetkel märkad, et oled 45 ja su elus polegi rohkemat kui käia õhtuti väljas õlut joomas, siis on ikka väga kurb,» märkis Sven.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles