Internetis võidab südameid foto politseinikust, kes lohutab pisipoissi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Facebookis on paljude poolehoiu võitnud foto ühest Georgia osariigi politseinikust, kes istub haiglavoodil ja hoiab süles pisikest poissi. 

Väike poiss leiti tänavalt, kus ta oli ihuüksinda ja ta viidi haiglasse tervisekontrolli. Haiglas hakkas aga pisipõnn nutma, seega otsustas politseinik ta sülle võtta, et laps maha rahuneks ja tunneks end turvalisemalt, kirjutab Huff Post.

«Ma mõistsin, et see laps vajab kedagi, kes sel hetkel temaga oleks,» sõnas politseinik James Hurst. «See oli inimlik instinkt.»

1,5-aastane poisipõnn oli mööda tänavat ringi jalutanud, kui kohalikud teda märkasid ja politsei kutsusid. Hurst, kes on ise kahe lapse isa, viis poisi haiglasse ja otsustas seal teda lohutada.

«Küsisin haiglatöötajatelt, kas ma võin teda lohutada ja rahustada, et nad saaksid jätkata tema ülevaatust. Nad lubasid mul seda teha,» meenutas Hurst. Paar minutit hiljem oli aga pisipoiss politseiniku süles magama jäänud. Hurst veetis poisiga haiglas paar tundi.

Kuigi mehe tegu on palju positiivseid kommentaare ja kiitust saanud, ütles ta ise tagasihoidlikult, et see lihtsalt näitas politseitöö teist külge. «See töö on palju enamat, kui ainult kurjategijate püüdmine,» leidis Hurst. «Me teeme, mida tarvis, et inimesed tunneksid end turvaliselt. Kõik mehed, kellega mina koos töötan, oleksid samamoodi käitunud.»

Pisipõnn on praegu hea tervise juures ja turvalises kohas, tema juhtumiga tegeleb kohalik lastekaitseasutus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles